Η Ειρήνη Νικολοπούλου γράφει: «Ξεδιψάσατε; Ηρεμήσατε;» - «Ναι έχει καρκίνο η Πριγκίπισσα!» – «Η αρένα των δήθεν δημοσιογραφίσκων ζητάει κανονικό αίμα σαν της πεθεράς της ας πούμε της Diana»

Τραγική είδηση...

Φρενίτιδα έχει προκληθεί στα διεθνή ειδησεογραφικά μέσα με την δυσάρεστη είδηση για τον καρκίνο της Πριγκίπισσας Kate.

H όμορφη Πριγκίπισσα εμφανώς καταβεβλημένη «μάζεψε» όλες τις δυνάμεις της για να δώσει ένα τέλος σε όλη αυτή την ατελείωτη δίψα των media για να μάθουν τι συμβαίνει.

Η Kate ύστερα από 2 μήνες ακραίας εσωστρέφειας μας κοιτάζει στα μάτια και αποκαλύπτει ότι χειρότερο συμβαίνει καθημερινά σε χιλιάδες απλούς ανθρώπους σε όλη τη γη.

Η μέλλουσα Βασίλισσα της Αγγλίας έχει καρκίνο.

Χθες το βράδυ σε άρθρο της, η Ειρήνη Νικολοπούλου, γράφει για την Πριγκίπισσα Kate και την δύσκολη περίοδο την οποία διανύει:

"Ξεδιψάσατε; Ηρεμήσατε ;Ναι έχει καρκίνο.
Η Πριγκήπισσα . 
Η Kate φώναξε την κομμώτρια της ,φόρεσε την αγαπημένη της μαρινιέρα , διάβασε στο οτοκιού ότι πάσχει από καρκίνο, ότι ξεκίνησε χημειοθεραπείες και έριξε το γάντι για  να κοπάσει έστω προσωρινά η βάρβαρη επίθεση στο πρόσωπο της προκειμένου  να … εκφωνήσει την …..«είδηση»
Αναρωτιέμαι το άγριο κυνηγητό που μοιάζει με πόλεμο,  θα πάρει τέλος; 
Ικανοποιήθηκε  η αβάσταχτη ανυπομονησία των εικοτολόγων, συνωμοσιολόγων , δήθεν καλά πληροφορημένων πηγών , αυτόκλητων και ετερόκλητων δημοσιογραφίσκων απανταχού ; 
Με αυθαίρετη κατάργηση κάθε σεβασμού στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα ακόμα και όταν αυτά αγγίζουν την υγεία ενός τόσο  διάσημου προσώπου ; 
Ζωή η θάνατος της Kate ; E και ; Κουβέντα να γίνεται μωρέ … 
Θα κλείσει για λίγο ο κύκλος των επιλεγόμενων αρθρογράφων, των  κάθε λογής τελάληδων  ανυπόστατων φημών ,δολοπλόκων  & φθηνών σεναριογράφων ; 
Η media-κή αρένα ζητάει κι άλλο αίμα  για να ρίξει τους τόνους , πιο κόκκινο ίσως σαν αυτό  που είδαν οι παπαράτσι τρέχοντας ξοπίσω απο το παράταιρο ζευγάρι της Place Vendôme , καταδιώκοντας την πεθερά της ακριβώς την μέρα που  η Diana, η Πριγκήπισσα του λαού & o Dodi, κυνηγούσαν  την …ευτυχία.
Έζησα από κοντά το μαζικό πένθος στο Λονδίνο καλύπτοντας τότε για το Mega Channel  την κηδεία της θρυλικής Lady Di. 
Αυτή η απληστία , η υστερία για την αποκάλυψη no matter how and what ,με ξεπερνάει. Ούτε μαθήματα ηθικής ούτε μαθήματα δημοσιογραφίας δίνω ,γράφοντας αυτά τα λόγια αλλά κάπου, κάποτε η υποκρισία του ότι «τάχα μου ενδιαφερόμαστε» ,ή «πρέπει να μάθει το κοινό μας», η «Δημόσιο πρόσωπο είναι , θα όφειλε  να έχει βγει να πει τι συμβαίνει» , η «πάσχει από επικοινωνιακή τακτική το παλάτι» , ας  έχει ένα όριο. 
Ναι η πριγκίπισσα η σίγουρη μέχρι χθες επόμενη βασίλισσα της Βρετανίας έχει καρκίνο. 
Όπως έχουν καρκίνο χιλιάδες άνθρωποι κάθε μέρα στη γη. 
Μια μητέρα με τρία παιδιά μόλις έμαθε ότι πάσχει από καρκίνο.
Είχε το δικαίωμα στη σιωπή , ήταν επιθυμία της να μην το αποκαλύψει για όσο διάστημα έπρεπε να το επεξεργαστεί ψυχολογικά και όχι μόνο .
Η ίδια,  αυτή και ο άντρας της , η οικογένειά της τα παιδιά της .
Η τραγωδία  του καρκίνου δεν κάνει διακρίσεις. Δεν σκέφτεται αν είσαι πλούσιος ή φτωχός,  γαλαζοαίματος η κοινός θνητός ,  αν έχεις 1, 2 ή 3  παιδιά. 
Όπως ο μικρός άτακτος Λουίς που τον περιμάζευε η Πριγκήπισσα  μαμά του για τα καμώματα του, τώρα ας ευχηθούμε από ανθρωπιά και μόνο , να  είναι και εκείνος που θα καταφέρει να την κάνει  να χαμογελάει …… "

Φυσικά όπως συμβαίνει πάντα ήρθαν και οι απόψεις των αναγνωστών, άλλες συμφωνούν και άλλες διαφωνούν.

Δείτε τα σχόλια:

Διαβάστε ακόμα: Breaking news στα διεθνή media: Η κατάρα των Windsor χτύπησε το Buckingham - Φρενίτιδα προκαλεί η είδηση για τον καρκίνο της Πριγκίπισσας Kate (φωτο-βίντεο)

instagram @irene.nikolopoulou

Διαβάστε ακόμη: Πρίγκιπας Χάρι-Μέγκαν Μαρκλ: Εύχονται στην πριγκίπισσα Κέιτ για τη μάχη της με τον καρκίνο - «Υγεία & ανάρρωση με ιδιωτικότητα & ειρήνη»

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ