Tom Selleck: Ο ηθοποιός αποκάλυψε μετά από 39 χρόνια γιατί χόρεψε με την Πριγκίπισσα Νταϊάνα – Έτσι, την έσωσε από τα κουτσομπολιά (φωτό & βίντεο)

«Ήταν πολύ γοητευτική, χαριτωμένη και όμορφη», συμπλήρωσε ο ηθοποιός.

Ο αγαπημένος μας ηθοποιός των 80s Τομ Σέλεκ είχε χορέψει με την αξέχαστη Πριγκίπισσα Νταϊάνα στο στο κρατικό δείπνο του Λευκού Οίκου το 1985.

Τώρα όμως, 39 χρόνια αργότερα αποκάλυψε γιατί είχε χορέψει εκείνος μαζί της.

Ο λόγος ήταν ο Τζον Τραβόλτα…

Στα απομνημονεύματά του, «You Never Know», ο 79χρονος Σέλεκ περιέγραψε λεπτομερώς την εμβληματική βραδιά, αποκαλύπτοντας ότι ο ίδιος, ο Τζον Τραβόλτα και ο Κλιντ Ίστγουντ ήταν οι μόνοι ηθοποιοί που προσκλήθηκαν για να τιμήσουν την Πριγκίπισσα Νταϊάνα και τον τότε Πρίγκιπα Κάρολο.

Παραδέχτηκε ο ηθοποιός ότι είχε πολύ άγχος γι αυτή την συνάντηση και μέσα σε όλα ανέφερε και το πόσο «γοητευτική, χαριτωμένη και όμορφη» ήταν η Νταϊάνα εκείνο το βράδυ.

Πρόσθεσε ότι ο Κάρολος, που είναι τώρα βασιλιάς, είχε τη σπάνια ικανότητα «να σε κάνει να νιώθεις ότι ήσουν σημαντικός γι' αυτόν τη στιγμή που είσαι μαζί του».

«Μετά το δείπνο, όλοι μεταφέρθηκαν στο East Room για μουσική και χορό», είπε ο Σέλεκ. Ο πρόεδρος [Ρόναλντ] Ρίγκαν και η Πριγκίπισσα Νταϊάνα χόρεψαν μαζί και ο Κάρολος χόρεψε με τη Νάνσι [Ρίγκαν]. Τότε ο Τζον Τραβόλτα και η πριγκίπισσα άρχισαν να χορεύουν», εξήγησε.

Λίγες στιγμές αργότερα, ο Σέλεκ και ο Ίστγουντ προσεγγίστηκαν από μια γυναίκα που «μιλούσε πολύ γρήγορα».

«Ο κ. Τραβόλτα και η πριγκίπισσα χορεύουν για δεύτερη φορά μαζί. Δεν μπορούμε να το έχουμε αυτό. Δεν θέλουμε να ξεκινήσουμε φήμες, έτσι δεν είναι; Κύριε Σέλεκ, πρέπει να παρέμβετε και να τον αντικαταστήσετε», του είπε η γυναίκα.

Διαβάστε ακόμα: Η άγνωστη αδερφή της Lady Diana - Ο γάμος της Sarah McCorquodale με γεωργό αντί του σημερινού Βασιλιά Καρόλου - Έμπιστη του γαμπρού συνέβαλε στο "συνοικέσιο"

«"Δεν μπορώ να κόψω τον Τζον Τραβόλτα", ήταν η απάντησή μου, πιθανότατα με πολύ δυνατή φωνή», έγραψε ο Σέλεκ. «Δεν ήταν χαρούμενη. Πολύ καλά. Ο επόμενος χορός, έλα μαζί μου», του είπε.

Ευτυχώς για τον Τραβόλτα, ο Τομ Σέλεκ ήταν μεταξύ των λαμπερών καλεσμένων που έσωσαν γρήγορα την πριγκίπισσα από τυχόν κουτσομπολιά.

Ο ηθοποιός ήταν κάπως αμήχανος και ζήτησε συγγνώμη από την πριγκίπισσα για τον χορό του.

«Η πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν υπέροχη και έδειχνε πολύ ντροπαλή στην επικοινωνία της, παρότι ήταν καλά εκπαιδευμένη στην τέχνη της συνομιλίας», έγραψε.

«Πρέπει να πω ότι φαινόταν να διασκεδάζει με την ψυχή της. Ανακουφίστηκα που μιλούσε τις περισσότερες φορές. Ας πούμε απλώς ότι δεν ήταν η καλύτερη ώρα μου ως συνομιλητής», συνέχισε.

Ενώ ο Σέλεκ χόρευε με την Νταϊάνα, η σύζυγός του Τζίλι Μακ χόρευε με τον Κάρολο.

Διαβάστε ακόμα: Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Σε δημοπρασία τα ανεκτίμητα σύνολα της - Από τις λαμπερές τουαλέτες έως τα επιβλητικά σακάκια (βίντεο)

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ