Φάνης Μουρατίδης: «Έχουν έρθει πολλοί συνάδελφοί μου και μου έχουν πει να μεσολαβήσω στον Παπακαλιάτη να τους πάρει στο Maestro» (βίντεο)

Μίλησε στην κάμερα του Mega

Ο Φάνης Μουρατίδης μίλησε αποκλειστικά στο «Πάμε Δανάη» και αναφέρθηκε στη σειρά Maestro και τη σχέση του με τη σύζυγό του Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους.

«Το «Maestro» είναι ένα υπέροχο ταξίδι, είμαστε ευλογημένοι όσοι κάνουμε αυτό το ταξίδι» σχολίασε αναφορικά με την πρώτη ελληνική σειρά που επιλέχθηκε για παγκόσμια διανομή από την πλατφόρμα του Netflix.

«Στο «Maestro» απολαμβάνω τα πάντα, ευχαριστώ τον Θεό, τους ανθρώπους, τη στιγμή, τη συγκυρία. Είναι πολύ σημαντικό για μένα που η σειρά είχε το «άστρο» να κάνει αυτή τη διεθνή καριέρα» συνέχισε.

«έχουν έρθει πολλοί συνάδελφοι μου και μου έχουν πει να μεσολαβήσω στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη να τους πάρει στη σειρά, μπορεί να το έκανα κι εγώ. Όταν βλέπεις μια δουλειά ότι τη ζηλεύεις, τη θαυμάζεις θα ήθελες να είσαι κι εσύ κομμάτι της», σχολίασε ο ηθοποιός.


Η σχέση του με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους

«Δεν υπήρχε ανταγωνισμός με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους… ό,τι έγινε στη σειρά στο «Μπαμπά μην τρέχεις», έγινε και στην ζωή μας» είπε για τη σχέση του με τη σύζυγό του. «Ο σκηνοθέτης του «Μπαμπά μην τρέχεις» μας έβαλε επίτηδες στο ίδιο δωμάτιο με την Άννα Μαρία, μας είπε ψέματα ότι χάσαμε το καράβι, το δούλευε στο μυαλό του» είπε.

«Θέλαμε πολύ να υιοθετήσουμε ένα παιδί με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, άλλα ήρθαν τα πράγματα έτσι και δεν το υλοποιήσαμε» είπε επίσης για τη σκέψη του ζευγαριού να μεγαλώσει την οικογένειά του.

Να υπενθυμίσουμε ότι η μεγάλη πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν του Maestro θα προβληθεί αυτή την Πέμπτη 16 Μαΐου στις 22:40 στο MEGA.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ