Σοκαριστικές αποκαλύψεις για τον φόνο στη Λάρνακα: Θύτης και θύμα είχαν δώσει φονικό ραντεβού για τα «μάτια» 19χρονης!

Διάταγμα οκταήμερης προσωποκράτησης εναντίον του 17χρονου Αλέξη Αναστασίου, για τον φόνο του 22χρονου Αγγλοκύπριου Μάικλ Άντονι Λούις Μηνά που διεπράχθη χθες στις 6.45 π.μ. στη Λάρνακα, εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας.

Η 20λεπτη διαδικασία διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών ύστερα από αίτημα της Γενικής Εισαγγελίας στην παρουσία του πατέρα και της αδελφής του 17χρονου, ενώ στον χώρο του Δικαστηρίου βρέθηκαν και συγγενείς του θύματος.

Στο δικαστήριο παρουσιάστηκε έκθεση του γραφείου ευημερίας για το παρελθόν του υπόπτου. Από την πλευρά του ο συνήγορος υπεράσπισης έκανε λόγω για σοβαρές ελλείψεις σε ό,τι αφορά αυτές τις περιπτώσεις, κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου ότι θα ακολουθήσουν και άλλα περιστατικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες θύτης και θύμα είχαν δώσει ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους, οι οποίες απέρρεαν από τη διεκδίκηση της ίδιας κοπέλας, μιας 19χρονης, που φέρεται να είχε δεσμό με τον Αλέξη Αναστασίου, ενώ στο παρελθόν διατηρούσε σχέση με τον 22χρονο Μηνά.

Ως γνωστόν, είχαν υπάρξει απειλητικά μηνύματα και κλήσεις μεταξύ των δύο νεαρών, τα οποία μάλιστα οδήγησαν την Αστυνομία Κύπρου στον εντοπισμό του 17χρονου.

Επιπλέον σύμφωνα με δηλώσεις του εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας κ. Αγγελίδη σε τηλεοπτικούς σταθμούς, από τον Ιούλιο μέχρι τον Οκτώβριο του 2013 είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης στον Αλέξη Αναστασίου για κάποιες υποθέσεις παραβατικής συμπεριφοράς που είχαν οδηγηθεί ενώπιο δικαστηρίου , ενώ σε άλλη περίπτωση του επιβλήθηκε φυλάκιση με αναστολή. Όπως μεταδόθηκε από την εκπομπή «Ενημέρωση Τώρα» του MEGA, καταβλήθηκε εγγύηση ύψους 2.000 ευρώ για να αφεθεί ελεύθερος ο νεαρός.

Ο κ. Αγγελίδης σημείωσε ότι εναντίον του 17χρονου εκκρεμούν άλλες τρεις υποθέσεις αλλά όπως είπε δεν έγινε δεκτό το αίτημα της αστυνομίας να καταχωρηθούν στο δικαστήριο για άμεση εκδίκαση έτσι ώστε να παραμείνει υπό κράτηση.

Ανέφερε ακόμα ότι η οικογένεια του 17χρονου είχε αποταθεί στην αστυνομία ζητώντας βοήθεια και ο τέως Αρχηγός της Δύναμης κ. Παπαγεωργίου είχε συναντηθεί μαζί του με στόχο να τον βοηθήσει. Οι γονείς μάλιστα φαίνεται να ζητούσαν τη σύλληψη και κράτηση του γιους τους, καθώς η συμπεριφορά του πλέον ήταν ανεξέλεγκτη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ