Ωδή στην καλλονή του Κρητικού Ελαιώνα με ''αρχιτέκτονα'' τον σκηνοθέτη Θ. Παπαδουλάκη & αισθητική του κορυφαίου Yatzer! (φωτό - βίντεο)

To Yatzer.com μας παρουσιάζει μια ταινία μικρού μήκους, μέρος μίας καμπάνιας που έχει αναλάβει και στην οποία εξυμνούνται οι ελληνικές αξίες της οικογένειας, της παράδοσης, της μνήμης, της φιλίας.

Στην ταινία που την σκηνοθετεί ο Θ. Παπαδουλάκης, ένας μεσήλικας Κρητικός άνδρας, αφηγείται ήρεμα τις σκέψεις του για την ελιά, το μάζεμά της, την παράδοση της Κρήτης και της Ελλάδας με αποκορύφωμα μία τρυφερή συγκινητική ιστορία από τα παιδικά του χρόνια που έχει σχέση με το μάζεμα της ελιάς. Και μεταφερόμαστε μαζί του σε μια άλλη Ελλάδα … Δεν είναι υπερβολή να θεωρήσεις την ταινία αυτή ένα μικρο αριστούργημα!

Παρακολουθήστε την μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Αξίζει!

Η ταινία που έχει την εγγύηση ποιότητας του Yatzer, έχει γίνει για λογαριασμό του brand GAEA που εξάγει τα προϊόντα της σε όλο τον κόσμο.

Επισκεφτείτε την ανάρτηση του Yatzer για να μάθετε περισσότερα για την ταινία, την GAEA και να θαυμάσετε τις συσκευασίες των προϊόντων της που αποτελούν μικρά έργα σύγχρονης τέχνης...

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ