Eva Mendes: Η φωτογράφιση της μετά τη γέννα: Οι δύσκολες πρώτες νύχτες με την Εσμεράλντα της

Έξι εβδομάδες πέρασαν από την ημέρα που η ηθοποιός Εύα Μέντες έφερε στον κόσμο τη μικρή Εσμεράλντα και δείχνει γοητευτική και εκθαμβωτική στη φωτογράφιση για το ψηφιακό περιοδικό Violet Grey. Η 40χρονη σύντροφος του Ράιαν Γκόσλινγκ μίλησε για τη σχέση της, για την κόρη της και για το πόσο δύσκολο θα είναι να κρατήσουν την Εσμεράλντα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Πίστευα πως οι άγριες νύχτες ανήκαν στο παρελθόν μου, όμως οι πρώτες μέρες με το μωρό είναι μερικές από τις πιο "άγριες" που έχω ζήσει έως τώρα» ανέφερε η Εύα Μέντες, ενώ πρόσθεσε πως προς το παρόν δεν έχει νταντά σε αντίθεση με άλλες συναδέλφους της. «Η Εσμεράλντα έχει δύο υπέροχες γιαγιάδες και φοβερές θείες που είναι πάντα δίπλα μου για να μου προσφέρουν λίγη βοήθεια. Είμαι ανοιχτή στο να έχω βοήθεια αργότερα αλλά για μένα είναι σημαντικό αυτό το κομμάτι της μητρότητας, τον πρώτο καιρό που δεν μπορείς να κοιμηθείς και δεν ξέρεις ακριβώς τι να κάνεις και που πρέπει να το ξεπεράσεις μαζί με το μωρό».


Η ηθοποιός παραδέχθηκε ότι έχει ζητήσει πολλές φορές συμβουλές από μεγαλύτερες γυναίκες της οικογένειάς της αλλά και από φόρουμ για την ανατροφή των παιδιών. «Απλά και μόνο γνωρίζοντας ότι δεν είμαι η μόνη εκεί έξω και ότι κι άλλες μαμάδες έχουν περάσει από αυτό το στάδιο περνάει η νύχτα».


Στην ερώτηση γιατί επέλεξαν ως ζευγάρι με τον Γκόσλινγκ να κρατήσουν κρυφή την εγκυμοσύνη, η Μέντες απάντησε; «Ο Ράιαν και εγώ αποφασίσαμε από νωρίς πως θέλουμε να δώσουμε στο μωρό όσο περισσότερη ιδιωτικότητα μπορούμε. Και η εγκυμοσύνη μου ήταν η πρώτη ευκαιρία να το κάνουμε αυτό. Είναι άλλωστε μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή και για κάθε μαμά. Ωστόσο είτε μας αρέσει είτε όχι θα είναι πολύ δύσκολο να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Είναι άδικο αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα».

Τέλος η ηθοποιός είπε ότι το όνομα της κόρης της είναι εμπνευσμένο από τη γνωστή ηρωίδα της Ντίσνεϊ. «Και οι δύο λατρεύουμε την Εσμεράλντα από το μυθιστόρημα του Βίκτωρος Ουγκώ και πιστεύουμε ότι είναι πολύ όμορφο όνομα. Το Αμάντα ήταν το όνομα της γιαγιάς μου και σημαίνει "αγαπημένη" στα Ισπανικά».

Πηγή: Athensvoice.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ