Συγκλονίζει στην Ιταλία ο βιασμός και η δολοφονία 8χρονου που βρέθηκε σε χαντάκι! Είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά! (φωτό)

Σοκ έχει προκαλέσει στην Ιταλία και ιδιαίτερα στη Σικελία η υπόθεση του θανάτου του οκτάχρονου Αντρέα Λόρις Σίβαλ, ο οποίος βρέθηκε νεκρός σε χαντάκι έξω από τη Ραγκούζα της Σικελίας, πριν εξαφανιστεί από το σχολείο που τον είχε αφήσει η μητέρα του.

Με την εισαγγελία να αφήνει κάθε σενάριο ανοικτό, τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν πως το παιδί είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά πριν πεθάνει. Η πρώτη νεκροψία ωστόσο δεν έδωσε πολλά στοιχεία κι έτσι θα ακολουθήσει και δεύτερη.

Το Σάββατο το πρωί, στις οκτώ, η 25χρονη μητέρα του Αντρέα Λόρις Στιβάλ τον πήγε στο σχολείο του στην κωμόπολη Σάντα Κρότσε Καμερίνα, έξω από την Ραγκούζα της Σικελίας. Η μητέρα τον άφησε στο σχολείο και έφυγε, αλλά το παιδί -σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία- δεν μπήκε ποτέ μέσα.

Όταν το παιδί δεν έδωσε σημεία ζωής, κάτοικοι και αστυνομία ξεκίνησαν να ψάχνουν ως που ένας εθελοντής κυνηγός βρήκε την σορό του οκτάχρονου σε ένα τσιμεντένιο χαντάκι, βάθους παραπάνω από δύο μέτρων, στην άκρη επαρχιακής οδού σε απόσταση τριών χιλιομέτρων από το σχολείο.

Αν και προς το παρόν δεν υπάρχουν ύποπτοι, ενώ εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα, ο πατέρας του παιδιού, ο οποίος ενημερώθηκε από τη σύζυγό του, φέρεται να είπε ότι ξέρει «ποιος ήταν» και πως «θα τον σκοτώσει με τα ίδια του τα χέρια».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ