Made In Greece η νέα Παγκόσμια πρωταθλήτρια στο καλλιτεχνικό πατινάζ: Γαβριέλλα Παπαδάκη λιώνει τους πάγους με τις φιγούρες της! Θαυμάστε την!

Πρωταθλήτρια κόσμου μαζί με το έτερον ήμισυ της στο πατινάζ - εδώ και αρκετά χρόνια - τον Guillaume Cizeron, η Gabriella Papadakis που το Κρητικό όνομα της δεν κρύβει την Ελληνική καταγωγή της.

Η Gabriella γεννήθηκε στο Clermont Ferrand της Γαλλίας το 1995 και με τα γαλλικά χρώματα πρωταγωνιστεί ντουέττο με τον Guillaume (1994) επίσης γεννημένο στην ίδια πόλη στο καλλιτεχνικό πατινάζ. Οι δυο τους συναντήθηκαν στον πάγο χάρις στους γονείς τους που είναι εκπαιδευτές του πατινάζ και έκτοτε αφού δούλεψαν ατέλειωτες ώρες πρωταγωνιστούν στον πάγο.

Μόλις πέρυσι πήραν τον παγκόσμιο πρωτάθλημα στην κατηγορία junior και πριν από λίγες μέρες στο Μπορντό κατέκτησαν την πρωτιά ως παγκόσμιοι πρωταθλητές ενηλίκων.

Αυτός ψηλός, όμορφος, αθλητικός, ορμητικός κι εκείνη εύθραυστη, ντροπαλή σαν μίσχος.

Ο πατέρας της Γαβριέλλας ζει στο Τέξας και εκείνη μεγάλωσε με την μητέρα της Κατερίνα που της μετέδωσε το πάθος για το πατινάζ στον πάγο. Απολαύστε την στις εικόνες!

Eπιμέλεια: Ε.Ν

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ