Βροχές, καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά το σκηνικό του καιρού για αυτήν την εβδομάδα - Ντυθείτε καλά για να μην περάσετε τις γιορτές άρρωστοι! (βίντεο)

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών στο νότιο Ιόνιο και στη δυτική Πελοπόννησο αναμένουμε την Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014.

Στην υπόλοιπη χώρα θα εκδηλωθούν βροχές και σποραδικές καταιγίδες με σταδιακή βελτίωση από το μεσημέρι και περιορισμό των φαινομένων στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, στην ανατολική Μακεδονία και στη Θράκη. Τοπικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν κυρίως τις νυχτερινές ώρες στα ορεινά της βόρειας Ελλάδας

Η θερμοκρασία σε μικρή περαιτέρω πτώση θα κυμανθεί από 5 έως 15 βαθμούς στα ανατολικά ηπειρωτικά, -2 έως 13 στη βόρεια Ελλάδα, 2 έως 16 στη δυτική Ελλάδα, 5 έως 16 στο βόρειο Αιγαίο και από 9 έως 17 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι στα πελάγη θα πνέουν κυρίως από τα βόρεια με ένταση από 4 έως 6 μποφόρ στο Ιόνιο και έως 7 στο Αιγαίο, στρεφόμενοι από το μεσημέρι στα νότια τμήματα σε δυτικούς – βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ