Αγρίεψε ο καιρός σε όλη τη χώρα - Βροχές, καταιγίδες, χιόνια και πτώση της θερμοκρασίας τις επόμενες ημέρες! (βίντεο)

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες στα νότια και ανατολικά της χώρας, με τα φαινόμενα στην ανατολική Στερεά, στη νότια και ανατολική Πελοπόννησο, στις Κυκλάδες, την Κρήτη, και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου να είναι κατά διαστήματα έντονα αναμένουμε την Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014.

Στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, τη Μακεδονία και τη Θράκη θα επικρατούν νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές τη νύχτα και τις πρωινές ώρες, ενώ παροδικές ασθενείς χιονοπτώσεις αναμένεται να σημειωθούν στα ορεινά της βόρειας Ελλάδας.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 16 βαθμούς στα ανατολικά ηπειρωτικά, -1 έως 12 στη βόρεια Ελλάδα, 4 έως 17 στη δυτική Ελλάδα, 5 έως 17 στο βόρειο Αιγαίο και από 10 έως 18 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι στα πελάγη θα πνέουν από τα νότια με ένταση από 3 έως και 6 μποφόρ, με εξαίρεση το βορειοανατολικό Αιγαίο όπου θα είναι κυρίως βορειοανατολικοί έως και 7 μποφόρ. Από αργά το βράδυ και από τα δυτικά οι άνεμοι θα στραφούν βαθμιαία σε βόρειους με μικρή ενίσχυση.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ