Μονακό: Ο Jacques Rainier γεννήθηκε δεύτερος και θα είναι ο διάδοχος του θρόνου, Κοντέσσα η αδερφή του: Γεννήθηκαν τα δίδυμα στο Πριγκηπάτο!

O πρίγκιπας Αλβέρτος Β΄ του Μονακό και η σύζυγός του Σαρλίν ανακοίνωσαν τη γέννηση των δίδυμων παιδιών τους, της πριγκίπισσας Γκαμπριέλας και του πρίγκιπα και διαδόχου του θρόνου Ζακ, σε ένα επίσημο δελτίο τύπου που εξέδωσε το πριγκιπάτο.

H επίσημη ανακοίνωση της γέννησης των διδύμων παιδιών:

«LL.AA.SS. le Prince et la Princesse de Monaco ont l’immense bonheur d’annoncer la naissance de Leurs enfants prénommés :
Ο Πρίγκηπας και η Πριγκήπισσα του Μονακό εχουν την μεγάλη ευτυχία να ανακοινώσουν την γέννηση των παιδιών τους που ήδη έχουν λάβει τα ονόματα:

- Gabriella, Thérèse, Marie (née à 17h04)

- Jacques, Honoré, Rainier (né à 17h06)

Ces naissances ont eu lieu, le 10 décembre 2014 à la maternité du Centre Hospitalier Princesse Grace de Monaco.
Η γέννηση τους έλαβε χώρα στις 10 Δεκεμβρίου στο μαιευτήριο Grace του Μονακό


La Princesse et les Enfants se portent bien.
Η πριγκήπισσα και τα παιδιά της είναι καλά

Le Prince Jacques, Honoré, Rainier, a la qualité de Prince Héréditaire. Selon l’usage historique établi par le traité de Péronne (1641), Il reçoit le titre de Marquis des Baux (en Provence).
Ο Πρίγκηπας Jacques Honoré Rainier θα φέρει  τον τίτλο του Πρίγκηπα Διαδόχου στον θρόνο του Πριγκηπάτου του Μονακό ενώ ο τίτλος του θα είναι Μαρκήσιος του Baux

H γέννηση των πριγκιπικών μωρών ανακοινώθηκε στους πολίτες με 42 κανονιοβολισμούς (21 για κάθε μωρό) μετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο.

La Princesse Gabriella, Thérèse, Marie, deuxième enfant dans la ligne de succession, reçoit le titre de Comtesse de Carladès (en Auvergne).»
Η Πριγκήπισσα Gabriella Thérèse Marie δεύτερο παιδί στην σειρά διαδοχής και θα λάβει τον τίτλο της Κοντέσσας του Carladès...

Να τους ζήσουν!

Επιμέλεια: Ε.Ν

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ