To βίντεο της ημέρας: Δύο αδέλφια πολιτικοί αντίπαλοι τ' άκουσαν από τη μαμά τους στον αέρα!

Τα τηλέφωνήματα από το κοινό σε πολιτικές εκπομπές, που είναι ανοιχτές στο να ακούσουν τη γνώμη των τηλεθεατών, είναι κάτι συνηθισμένο.

Το τηλεφώνημα όμως, που πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής από τη... μαμά των καλεσμένων πολιτικών, όχι και τόσο.

Ο Ρεπουμπλικανός Ντάλας Γουντχάους και ο Δημοκρατικός Μπραντ Γούντχαους, εκτός από πολιτικοί αντίπαλοι, είναι και αδέρφια. Έτσι, όταν τα πνεύματα οξύνθηκαν μεταξύ τους και η συζήτηση εξελίχθηκε σε μια έντονη κόντρα, ένα τηλεφώνημα παρενέβη και στην άλλη γραμμή άκουστηκε μια γνώριμη φωνή: «Θεέ μου, είναι η μαμά... », αναφώνησε ο Ντάλας Γούντχαους, ενώ ο αδερφός του Μπραντ ξέσπασε σε γέλια.

Η μητέρα των δύο πολιτικών θέλησε να επέμβει για να υπενθυμίσει στους δύο γιους της πως πάνω απ 'όλα είναι αδέρφια και πως η οικογένεια είναι πιο σημαντική από οποιαδήποτε πολιτική ταυτότητα.

Οι δύο πολιτικοί φάνηκε ότι ήρθαν σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση, ενώ ο δημοσιογράφος ξεκαθάρισε πως το τηλεφώνημα δεν είναι στημένο. Μετά την ολοφάνερη αμηχανία των δύο πολιτικών, το τηλεφώνημα της μαμάς, τελικά, κατάφερε να ελαφρύνει το κλίμα και το βίντεο της εκπομπής έχει, ήδη, γίνει πολύ δημοφιλές στο διαδίκτυο! 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ