H Rihanna σε ρόλο σχεδιάστριας μόδας! Αναλαμβάνει χρέη Creative Director σε όλες τις γυναικείες συλλογές της Puma!

Η Rihanna είναι η νέα πρέσβειρα της γυναικείας σειράς Training και επιπλέον θα αναλάβει χρέη Creative Director για όλες τις γυναικείες συλλογές.

Η PUMA και η Rihanna ανακοίνωσαν μία νέα, πολυετή συνεργασία η οποία ξεκινά τον Ιανούαριο του 2015. Στόχος είναι, η Rihanna να δώσει τις αισθητήριες κατευθύνσεις της και τη μοντέρνα της «ματιά» ως ίνδαλμα της μόδας, που βρίσκεται πάντα ένα βήμα μπροστά. Απόλυτα εναρμονισμένη με την PUMA, το αεικίνητο πνεύμα της , η αστείρευτη ενέργειά της αλλά και η δυναμική της παρουσία τόσο πάνω στη σκηνή  όσο και στην καθημερινότητά της, την κάνουν ιδανική εκπρόσωπο της φιλοσοφίας της PUMA.

Μέσα από αυτή τη συνεργασία, η Rihanna θα είναι το πρόσωπο της γυναικείας συλλογής Training. Η έντονη προσωπικότητα της, η αγάπη της για τα sports, το πνεύμα της και το στυλ της θα δώσουν ένα νέο αέρα σε όλα τα παπούτσια & αξεσουάρ. Συνεχίζοντας να ξεφεύγει από τα συνηθισμένα, η Rihanna, με την υποστήριξη της PUMA, θα δώσει το προσωπικό της στίγμα και δημιουργικότητα στον κόσμο του αθλητισμού.

Ακόμα πιο σημαντικό νέο είναι πως η Rihanna θα αναλάβει το ρόλο της Creative Director για την κατηγορία, επηρεάζοντας άμεσα τις συλλογές αρχής γενομένης από το 2015, και θα συνεργάζεται στενά με την ομάδα που σχεδιάζει τα νέα προϊόντα. Οι συλλογές που θα δημιουργηθούν είναι σίγουρο πως θα τονίζουν τη δύναμη της γυναίκας και την αυτοπεποίθησή της, στοιχεία που άλλωστε είναι αναπόσπαστο μέρος του χαρακτήρα της Rihanna. Το portfolio της PUMA θα διευρυνθεί, καθώς η Rihanna εκτός του ότι θα σχεδιάσει και προσαρμόσει κλασικά PUMA σχέδια, θα δημιουργήσει και εντελώς νέα σχέδια.

Εμείς απλά ανυπομονούμε να φορέσουμε τις νέες συλλογές & να δούμε τη Rihanna να πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια μαζί με τους διάσημους διεθνείς αθλητές της PUMA όπως ο Usain Bolt και ο Sergio Aguero!

Πηγή: shape.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ