Στην «αντεπίθεση» η ΝΔ - Απαντά με φωτογραφία του -φερόμενου ως- μεσάζοντα Γ. Αποστολόπουλου σε συνάντηση με Τσίπρα-Καμμένο!

Στα ύψη η πολιτική αντιπαράθεση μετά τις καταγγελίες Χαϊκάλη

Κορυφώνεται η πολιτική αντιπαράθεση μετά τις καταγγελίες Χαϊκάλη, καθώς στο παιχνίδι μπαίνει και η Νέα Δημοκρατία, δημοσιοποιώντας φωτογραφίες που δείχνουν το πρόσωπο που καταγγέλεται ότι αποπειράθηκε να εξαγοράσει τον βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ. Πρόκειται για το Γιώργο Αποστολόπουλο, ο οποίος την εποχή που τραβήχτηκε η φωτογραφία ήταν στενός συνεργάτης του Πάνου Καμμένου και συμμετείχε ακόμη και σε συναντήσεις του προέδρου των ΑΝ.ΕΛ με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα.

Η φωτογραφία που δημοσιεύεται είναι από τις 22 Μαρτίου του 2013 όταν ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος συναντήθηκε σήμερα με τον πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή.

Τον κ. Καμμένο συνόδευαν ο τότε Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝ.ΕΛ Νότης Μαριάς και ο Γιώργος Αποστολόπουλος, ο οποίος τότε ήταν στενός συνεργάτης του προέδρου του κόμματος όπως αποδεικνύεται από το γεγονός ότι συμμετείχε στην άτυπη τρόικα του κόμματος που συναντήθηκε με την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ. 

Στη συνάντηση από την οποία δημοσιεύονται οι φωτογραφίες των κυρίων Καμμένου και Τσίπρα, η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ αποτελούνταν από τον πρόεδρο του κόμματος Αλέξη Τσίπρα, τον διευθυντή του γραφείου του προέδρου Νίκο Παππά και τον εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος Πάνο Σκουρλέτη. Απέναντι στην τριμελή αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ κάθονταν ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ Πάνος Καμμένος, ο σημερινός ευρωβουλευτής του κόμματος Νότης Μαριάς και ο Γιώργος Αποστολόπουλος που το Μάρτιο του 2013 βρισκόταν στο στενό ηγετικό πυρήνα του κόμματος των ΑΝ.ΕΛ, όμως σήμερα καταγγέλεται από τον Παύλο Χαϊκάλη ως ο άνθρωπος που αποπειράθηκε να τον εξαγοράσει για να ψηφίσει Πρόεδρο Δημοκρατίας.


Ο Γιώργος Αποστολόπουλος καθισμένος εκ δεξιών του κ. Καμμένου


Δεξιά του νυν ευρωβουλευτή των ΑΝ.ΕΛ Νότη Μαριά να παρακολουθεί το διάλογο Καμμένου-Τσίπρα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ