Η ζωή και τα απωθημένα της Jane Fonda, σήμερα 77 ετών: «Είμαι υγιής γιατί ακόμα κάνω σεξ - Μόνο ο Τσε Γκεβάρα μου ξέφυγε - Ο χρόνος μου τελειώνει»

Ως ηθοποιός, ακτιβίστρια, επιχειρηματίας, σύζυγος και μητέρα, η Τζέιν Φόντα (Jane Fonda) έφτασε τον εαυτό της στα άκρα, προσπαθώντας πάντα να ευχαριστεί τους πάντες και να ξεχωρίζει με ότι αποφάσιζε κατά καιρούς να καταπιαστεί.

 

Χωρίς να φοβάται την αλήθεια, η πάλαι ποτέ βασίλισσα της αεροβικής, η οποία ακόμη και σήμερα εντυπωσιάζει με το καλογυμνασμένο σώμα της, έχει μιλήσει επανειλημμένα για τη ζωή της.

Όμως στο βιβλίο "Jane Fonda The private Life of a Public Woman" που υπογράφει η δημοσιογράφος και βιογράφος Πατρίστια Μπόσγουορθ (Patricia Bosworth) ανοίγονται και άλλα, πιο "συγκεκριμένα" κεφάλαια.

Η Τζέιν Φόντα έχει παντρευτεί –και χωρίσει- τρεις φορές: με τον σκηνοθέτη Ροζέ Βάντιμ (Roger Vadim), τον ακτιβιστή Τομ Χάιντεν (Tom Hayden) και τον μεγιστάνα των μίντια Τεντ Τέρνερ (Ted Turner). Τα τελευταία χρόνια έχει βρει τη γαλήνη στο πλευρό του μουσικού παραγωγού Ρίτσαρντ Πέρι (Richard Perry).

Mε τον άνδρα και πυγμαλίωνά της, Roger Vadim
 

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η ίδια η σταρ παραδέχτηκε ότι η σχέση της με το άλλο φύλο δεν ήταν χωρίς προβλήματα: "Το πρόβλημά μου με τους άντρες είναι πως θέλω να τους ικανοποιώ και τελικά γίνομαι αυτό που θέλει να είμαι ο εκάστοτε άντρας που έχω στο πλευρό μου. Δεν λέω πως έχω ξεπεράσει αυτό το πρόβλημα 100% αλλά τώρα έχω φτάσει στο 90 με 95%"!

Οταν όλος ο πλανήτης ακολουθούσε το aerobic της Jane Fonda
 

Σε αυτό ακριβώς το σημείο εστιάζει η νέα βιογραφία με μεγάλη, όμως, ανάλυση, ενώ ανάμεσα στις διάφορες αφηγήσεις που εισέρχονται στα πολύ προσωπικά δεδομένα της Τζέιν Φόντα αναφέρεται και μία εξομολόγηση που λέγεται ότι έκανε κάποια στιγμή στο πλαίσιο ενός φεμινιστικού συνεδρίου.

"Γι' αυτό που έχω μετανιώσει περισσότερο στη ζωή μου είναι που δεν κοιμήθηκα με τον Τσε Γκεβάρα", λέγεται ότι εξομολογήθηκε η σταρ. Τα σχόλια περιττεύουν.

Παρά τους ουκ ολίγους ερωτικούς παρτενέρ που είχε στη ζώη της η Τζέιν Φόντα, ο Τσε Γκεβάρα της είχε ξεφύγει και αυτό είναι κάτι που  φυσάει και δεν κρυώνει .

Τζέιν Φόντα: «Ο χρόνος της ζωής μου τελειώνει»

Για έναν έρωτα μετανιώνει η Τζέιν Φόντα σήμερα

Σε ένα συγκινητικό κείμενο που έγραψε στο προσωπικό της ιστολόγιο η 76χρονη ηθοποιός Τζέιν Φόντα κάνει έναν απολογισμό της ζωής της και καταλήγει σε συμπεράσματα.

Μεταξύ άλλων η διάσημη ηθοποιός γράφει:

«Σκεφτόμουν πρόσφατα πώς γίνεται και τα δάκρυα έρχονται τόσο πιο εύκολα στην επιφάνεια πια. Και κατάλαβα ότι έχει να κάνει με την ηλικία. Έχω συνειδητοποιήσει τόσο υπέροχα την έννοια του χρόνου, αλλά και πόσο λίγος καιρός μου απομένει, πόσο πολύς είναι πίσω μου και όλα έχουν γίνει τόσο πολύτιμα» έγραψε μεταξύ άλλων η 76χρονη σταρ, τονίζοντας όμως ότι μεγαλώνοντας κατάφερε να εκτιμά ακόμη και τα μικρότερα πράγματα.

Τζέιν Φόντα: «Ο χρόνος της ζωής μου τελειώνει»

«Ίσως γιατί τώρα δίνω μεγαλύτερη σημασία, πήγα χθες στο σπίτι μιας φίλης που δεν την είχα δει από τότε που ήταν έγκυος. Όταν αντίκρισα το όμορφο και λαμπερό πρόσωπό της άρχισα να κλαίω. Όταν άκουσα τα λόγια που είπε η μητέρα της για το πώς πρέπει να μεγαλώνει ένα παιδί ώστε να είναι ευτυχισμένο και συνειδητοποιημένο, άρχισα πάλι να κλαίω. Δεν έκλαιγα γιατί ήθελα να επιστρέψω στη δική μου παιδική ηλικία και να ξαναδώ τα πράγματα με περισσότερη σοφία, ήταν γιατί τα λόγια της με συγκίνησαν...»

Αυτές είναι οι εικόνες που επέλεξε η Φόντα για να «ντύσει» το κείμενό της:

jane1_3

jane2_2

Πηγές

womenonly.gr - Ζωή Κίττα

matrix24.gr 

Επιμέλεια οπτικοποίησης: Ειρήνη Νικολοπούλου

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ