Τα Χριστούγεννα προτιμήστε το vintage trend : 4 tips για να αποκτήσεις το στυλ του παλιού Χόλιγουντ!

Αν αγαπάς το παλιό Χόλιγουντ τότε μάλλον έχεις πολλές φορές θαυμάσει τα αψεγάδιαστα θηλυκά με τις καμπύλες -σε σώμα και μαλλιά-, τα πλούσια χείλη και το σαγηνευτικό βλέμμα. 

 

Τώρα πια ξέρεις και πώς να τα κάνεις δικά σου:

Tο vintage trend στα ρούχα γνωρίζει άνθηση και φέτος, και μαζί με αυτό, και η ομορφιά που θυμίζει τις χρυσές εποχές του Χόλιγουντ. Μπορεί να μοιάζει αρκετά απλό να το μιμηθείς -με μια γραμμή eyeliner, ψεύτικες βλεφαρίδες, κόκκινο κραγιόν και μπούκλες- όμως το μυστικό της επιτυχίας βρίσκεται στις λεπτομέρειες. 

Τα μαλλιά

Το χτένισμα που ξεχειλίζει χολιγουντιανή γοητεία δεν είναι άλλο από τις περίφημες βαγκ. Δεν είναι ένα απλό σπάσιμο των μαλλιών, δεν είναι μπούκλες, ανταποκρίνονται σε μια συγκεκριμένη τεχνική και μπορούν να διαχωρίσουν το τέλειο αποτέλεσμα από μια...φτηνή απομίμηση του old Hollywood στυλ. Τα βήματα για να το πετύχεις;

1) Χώρισε τα μαλλιά σου σε τούφες των τεσσάρων εκατοστών περίπου και κάνε μπούκλες με ένα ψαλίδι.

2) Αναδίπλωσε κάθε μπούκλα σχηματίζοντας ένα μικρό κύκλο και στερέωσέ τη στο κεφάλι σου μαλακά με ένα τσιμπιδάκι.

3) Όταν κρυώσουν εντελώς τα μαλλιά βγάλε τα τσιμπιδάκια και χτένισε προσεκτικά τα μαλλιά σου για να τα ενοποιήσεις. 

Τα φρύδια

Χρησιμοποίησε ένα λεπτό πινέλο και μια σκιά 1-2 τόνους πιο ανοιχτή από τα φρύδια σου για να τα “χτενίσεις” προς τα πάνω -έτσι ώστε να εισχωρήσει η σκιά στο δέρμα. Ο στόχος είναι να τα τονίσεις φυσικά, γι'αυτό και συνιστούμε να αποφύγεις το μολύβι και να προτιμήσεις σκιά.

Τα ζυγωματικά

Επειδή τα μάτια και τα χείλη του look είναι αρκετά τονισμένα, τα ζυγωματικά σου θα πρέπει να ισορροπούν τέλεια, να είναι αρκετά έντονα ώστε να μην εξαφανίζονται αλλά και αρκετά διακριτικά. Για να το πετύχεις, προτίμησε μια ανοιχτή ροζ ή ροδακινί απόχρωση, εφάρμοσέ τη διαγώνια ξεκινώντας κάτω από τα μήλα και τελειώνοντας 3-4 εκατοστά πριν τα αφτιά σου και σβήσε την προσεκτικά ώστε να μην κάνει έντονες γωνίες.

Τα χείλη

Το look δεν θα ήταν ολοκληρωμένο χωρίς ένα φλογερό κόκκινο κραγιόν. Για μια σωστή βάση ενυδάτωσε τα χείλη σου και πέρασε τα όρια τους με λίγο κονσίλερ. Ύστερα κάνε το περίγραμμα με ένα κόκκινο μολύβι και γέμισε τα χείλη σου προσεκτικά. Τέλος πέρασε το κραγιόν σου και ταμπόναρε με ένα κομμάτι χαρτί πριν περάσεις και την τελική στρώση. Μπορείς να είσαι σίγουρη πως όσες ώρες κι αν περάσουν το κραγιόν σου δε θα “τρέξει” και δεν θα αλλοιωθεί. 

​Πηγή: madamefigaro.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ