Ένα απίθανο αρωματοπωλείο για όσους αγαπούν τον εαυτό τους - 120 αποτυπώσεις διάσημων αρωμάτων μας περιμένουν!

Εξαιρετικά αρώματα για όσους αγαπούν τους εαυτούς τους σε ένα μικρό, πανέμορφο μαγαζί στην οδό Λέκκα. 

Το μικροσκοπικό αρωματοπωλείο στη Λέκκα είναι ένα αρχιτεκτονικό αριστούργημα από ξύλο. 

Όλα τα μπουκαλάκια και τα βαζάκια με τα φτιαχτά αρώματα που κοσμούν τα ξύλινα ράφια, φέρνουν στο μυαλό εικόνες από το Άρωμα του Πατρίκ Ζισκίντ και τα αυθεντικά αρωματοποιεία της Μονμάρτης, στην πιο λιτή και σύγχρονη βερσιόν τους. 

Το Παρίσι ήταν άλλωστε η βασική αναφορά του Νίκου και της Αναστασίας, δημιουργών του KK. «Be kind to yourself» είναι το μότο τους, μια και πιστεύουν ότι ένα αρωματοποιείο πρέπει να αναδίδει εκτός από όμορφες μυρωδιές, ευγένεια και καλοσύνη.   

«Θέλαμε το μαγαζί μας να απευθύνεται σε όλους, σε αυτούς που ψάχνουν κάτι ιδιαίτερο και πιο premium, αλλά και σε εκείνους που αναζητούν ένα πολύ πιο οικονομικό άρωμα υψηλής ποιότητας» εξηγεί η αισθητικός και make-up artist Αναστασία που είναι η ψυχή του KK. 

Το κόνσεπτ τους απλό: εισάγουν την πρώτη ύλη από μεγάλα signature αρώματα και αποτυπώνουν σε δικά τους μπουκαλάκια την εσάνς τους, χρησιμοποιώντας στο διάλυμα άλλα συστατικά από ελληνικές εταιρείες.

Το άρωμα που θα αγοράσεις θα το φτιάξουν μπροστά σου, είναι κι αυτό μέρος της «ζισκιντικής» ιεροτελεστίας στην οποία οι άνθρωποι του KK προσπαθούν να σε μυήσουν. 
Αυτό το διάστημα μάλιστα ετοιμάζουν το συμπληρωματικό κομμάτι του μαγαζιού, ένα στούντιο make-up που θα λειτουργεί στον πρώτο όροφο και θα είναι έτοιμο να υποδεχθεί τα κορίτσια του κέντρου τους προσεχείς μήνες.

  

Στο KK δεν θα βρεις μόνο αποτυπώσεις τουλάχιστον 120 γνωστών αρωμάτων. Φέρνουν αποκλειστικά τα προϊόντα του παριζιάνικου οίκου Hervé Domar και ετοιμάζουν κάποια pure αρώματα με μία μόνο νότα, όπως το περγαμόντο, το τριαντάφυλλο, η βανίλια, το σαπούνι Dove, η λεβάντα ή το γιασεμί που απευθύνονται σε εκείνους που λατρεύουν τις φυσικές μυρωδιές. Αρωματικά χώρου σε τρεις νότες συμπληρώνουν τη συλλογή του καταστήματος. 

Ανάλογα με το τι ζητάς, αναλαμβάνουν να σου φτιάξουν και το αντίστοιχο γαλάκτωμα, λοσιόν ή showergel κι έτσι μπορείς να τα συνδυάσεις σε ένα καλαίσθητο κουτί για δώρο που ξεκινά από 12 ευρώ. Οι συσκευασίες είναι φτιαγμένες από οικολογικά υλικά – όλα άλλωστε στο KK είναι environmentfriendly, ακόμα και το ανακυκλώσιμο design χριστουγεννιάτικο τους δέντρο από 255 κομμάτια από χαρτόνι. 

Τέλος, θα βρεις μια σειρά προϊόντων χωρίς χημικές προσθήκες στη σύστασή τους: κεριά από σόγια σε οκτώ διαφορετικούς κωδικούς, πρωτότυπα οργανικά σαπούνια και bodyscrub με συστατικά όπως καστανή ζάχαρη ή θαλασσινό αλάτι, από τις εταιρείες Ένα Κάρο και Sapontina. Τα τελευταία είναι τυλιγμένα σε μάλλινο κουκούλι Νέας Ζηλανδίας, το οποίο μπορείς να χρησιμοποιήσεις για απολέπιση σώματος και προσώπου.   

KΚ's Lab Perfume Shop, Αξαρλιάν 3-5 / πρώην Λέκκα, Αθήνα, 211 4028408 

Όλες οι φωτό εδώ - lifo.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ