Ποιοι φοιτητές οδηγούν τα ακριβότερα αυτοκίνητα στον κόσμο - Δείτε το βίντεο που έχει σαρώσει το διαδίκτυο τις τελευταίες μέρες!

Πρόσφατο βίντεο στο YouTube που αποτυπώνει την τρυφή με την οποία ζουν Κινέζοι έφηβοι στην Αμερική, απέσπασε πάνω από ένα εκατομμύριο προβολές και ένα δισεκατομμύριο προβολές όταν διέρρευσε στα κινεζικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Γυρισμένο από τους Vocativ, το βίντεο συλλαμβάνει ακριβώς την ελίτ της Κίνας σε μια συνάντησή τους. Αυτό το γεγονός έρχεται να επιβεβαιώσει, ότι ο πληθυσμός των δισεκατομμυριούχων της Κίνας διογκώθηκε από τρεις σε 354 τα τελευταία δέκα χρόνια και οι τάξεις των νέων εκατομμυριούχοι αυξάνονται με ταχύτατους ρυθμούς. Φυσικά, αυτός ο πρωτόγνωρος πλούτος είναι αμφιλεγόμενος σε μια κομμουνιστική χώρα όπου σχεδόν 100 εκατομμύρια άνθρωποι εξακολουθούν να ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας.

Ένας αυξανόμενος αριθμός αυτών των πλουσίων εφήβων προτιμούν ως τόπο διαμονής την Αμερική. Οι Κινέζοι φοιτητές αντιπροσωπεύουν το 60% του συνόλου των εγγραφών των αλλοδαπών φοιτητών σε κολέγια των ΗΠΑ, εξαιτίας των πανεπιστημίων που θεωρούνται από τα καλύτερα στον κόσμο και του τρόπου ζωής και καθιστούν συγκεκριμένα την Νότια Καλιφόρνια, τον νούμερο ένα προορισμό.Το Business Insider απομόνωσε τα καλύτερα σημεία του βίντεο των Vocativ, προβάλλοντας πόσο ακριβά είναι τα αυτοκίνητά των πάμπλουτων Κινέζων φοιτητών.

Η συνάντηση των πλούσιων Κινέζων πραγματοποιήθηκε στην Καλιφόρνια στο San Gabriel Valley, ένα προάστιο του Λος Άντζελες με τον ασιατικό πληθυσμό να φτάνει το 61%. Δείτε τα φαντασμαγορικά αυτοκίνητα της συνάντησης στο slideshow!

Πηγή: newmoney.gr.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ