Έλλη Στάη: ''Μου έκαναν πρόταση για το δελτίο του Mega - Πιεστικά''

Μετά από ένα χρόνο και ενώ δεν έκανε εμφάνιση σε καμία εκπομπή, η Έλλη Στάη βρέθηκε καλεσμένη του Θέμου Αναστασιάδη, του Βαγγέλη Περρή και της Δούκισσας Νομικού στο ΟΛΑ ΜΠΙΠ.

Η παρουσιάστρια μίλησε για όλα και έκανε αποκαλύψεις, όπως για παράδειγμα ότι δέχτηκε πρόταση για να παρουσιάσει το δελτίο ειδήσεων του Mega, ενώ δε δίστασε να σχολιάσει και την επιστροφή της Όλγας Τρέμη, η οποία έφυγε πριν από περίπου 2 μήνες και είδε την Μαρία Σαράφογλου να την διαδέχεται. Παρόλα αυτά, η Όλγα Τρέμη επέστρεψε, έχοντας στο πλευρό της και τον Νίκο Ευαγγελάτο: ''Εγώ αποκλείεται να παρουσιάσω δελτίο στο Mega. Ήταν μία έκπληξη το χθεσινό δελτίο, τόσους μήνες διαβούλευση για να γυρίσουν από κει που ξεκίνησαν. Εγώ δεν είδα δελτίο'', δήλωσε και συνέχισε λέγοντας:

Για την πρόταση του Mega

''Το να φύγει κάποιος και να επιστρέψει μπορεί να γίνει άνετα, δεν είναι αυτό το θέμα. Για ποιο λόγο σε αναγκάζουν να φύγεις και για ποιο γυρνάς. Πες μου εσύ. Που να ξέρω εγώ; Κατ’ αρχήν ανανέωση τι σημαίνει; Η δημοσιογραφία θέλει εμπειρία, αυτό είναι στα συν.

Βεβαίως μου κάνανε πρόταση, πιεστικά. Άλλαξαν γνώμη στο τέλος νομίζω, τσακώθηκαν, κάτι έκαναν. Η πρόταση μου έγινε πριν δύο μήνες. Εγώ δεν ξέρω ακριβώς πού στράβωσε, εγώ ξέρω αυτά που έχω ακούσει και έχω δει. Μου έκαναν πρόταση πολύ συγκεκριμένη και πολύ επίσημη. Η συζήτηση έγινε από τον διευθύνοντα σύμβουλο, έναν μέτοχο και τον διευθυντή ειδήσεων''.

''Έκανα μία πολύ σοβαρή συζήτηση. Μετά έμαθα ότι τσακώθηκαν μεταξύ τους. Τι είχανε μες στην ψυχή τους, μες στο μυαλό τους, δεν ξέρω. Μου είπαν αυτό. Ότι τσακώθηκαν μεταξύ τους. Αυτοί που μου έκαναν την πρόταση με τίμησαν και με την εξήγηση που μου έκαναν για την πρόταση. Μου είπαν ότι είμαι μία δημοσιογράφος που δεν εξαρτώμαι και δεν κάνω νταραβέρια.'', αποκάλυψε στη συνέχεια η Έλλη Στάη.

Πολιτικό σχόλιο ή παρουσίαση

Στη συνέχεια ξεκαθάρισε ότι η πρόταση που της έγινε αφορούσε πολιτικό σχόλιο και όχι παρουσίαση του δελτίου. ''Για πολιτικό σχόλιο ήταν η πρόταση που μου έγινε. Παρουσιάστρια θα ήταν η Μαρία Σαράφογλου''.

Για τη Μαρία Σαράφογλου είπε: ''Εντάξει πέσανε να τη φάνε και με το καλημέρα σας. Πραγματικά οι θέσεις αυτές θέλουν εμπειρία. Εμπειρία που χτίζεται στο βάθος του χρόνου. Στην Ελλάδα έχουμε μια μανία να βγάζουμε pretty faces''.

Ο Τάκης Ζαχαράτος

Η Έλλη Στάη σχολίασε και τον Τάκη Ζαχαράτο ο οποίος την είχε μιμηθεί σε προηγούμενη εκπομπή του Όλα Μπιπ: ''Χρόνο με το χρόνο το βελτιώνει. Είναι στιγμές που λέω ότι είναι καλύτερη Έλλη από μένα. Έχει βελτιωθεί πολύ μέσα στα χρόνια. Να στείλουμε τον Ζαχαράτο στο Mega''.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ