«Έφυγε» η 44χρονη δημοσιογράφος Κατερίνα Γκίκα - Νικήθηκε μετά από μια δεκαετία αδυσώπητης μάχης με τον καρκίνο

Η δημοσιογράφος Κατερίνα Γκίκα, κοινοβουλευτική συντάκτης του τηλεοπτικού σταθμού STAR και σχολιογράφος της εφημερίδας Espresso, πέθανε το πρωί της Παρασκευής σε νοσοκομείο της Αθήνας, σε ηλικία 44 ετών. Η Κατερίνα έδινε ασταμάτητη μάχη με τον καρκίνο απο το 2004 και τiς τελευταίες βδομάδες νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της Αθήνας.
 

Γεννήθηκε στην Ηγουμενίτσα  Θεσπρωτίας, το 1970. Από το 1987 ζούσε και εργαζόταν στην Αθήνα. Ηταν μέλος της ΕΣΗΕΑ.

Η δημοσιογράφος, μέλος της ΕΣΗΕΑ, γεννήθηκε στην Ηγουμενίτσα το 1970. Από το 1987, ζούσε και εργαζόταν στην Αθήνα. Έκανε τα πρώτα της βήματα στον ραδιοφωνικό σταθμό «Top Fm», ενώ από το 1996 κάλυπτε το κοινοβουλευτικό ρεπορτάζ για το Star Channel, από το 2000 είχε καθημερινή στήλη με πολιτικά σχόλια στην εφημερίδα «Espresso» και ήταν ιδρυτικό μέλος των ιστοσελίδων protagon και bostanistas. Μάλιστα, το 2012, η Κατερίνα βραβεύτηκε από το Ίδρυμα Μπότση για το κοινοβουλευτικό της ρεπορτάζ, με τον πρόεδρο της Βουλής, Ευάγγελο Μεϊμαράκη, να την συγχαίρει «για την πληρότητα κάλυψης του νομοθετικού έργου και του κοινοβουλευτικού ελέγχου στον τηλεοπτικό σταθμό Star Channel».

ταν μέτοχος και ιδρυτικό μέλος του protagon.gr και του bostanistas.gr.

Η κηδεία θα γίνει αύριο, Σάββατο, στις 14:00, στην Κεστρίνη Ηγουμενίτσας. Μιας και η ίδια πάντα ήθελε να βοηθάει τους συνανθρώπους της, αντί στεφάνων, θα δοθούν χρήματα σε κάποιο ίδρυμα για τον καρκίνο, κατόπιν συνεννόησης με την οικογένειά της.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ