Ο δημοσιογράφος του BBC, Marc Lowen στη Βαρβάκειο, συνάντησε έναν συνταξιούχο της Εθνικής Τράπεζας που ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ - Δείτε τι του είπε!

Χθες ο μόνιμος ανταποκριτής του BBC στην Αθήνα και γνωστός δημοσιογράφος, Marc Lowen, βρέθηκε στη Βαρβάκειο αγορά ως ανταποκριτής του πρωινού κεντρικού δελτίου ειδήσεων του βρετανικού καναλιού. 

Κάπου ανάμεσα στον... θαυμασμό του για τα ωραία φρούτα, τη ζωηρή γειτονιά και τον καλό καιρό για την εποχή, έπεσε πάνω σε έναν συνταξιούχο της Εθνικής Τράπεζας που ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος, όντας λαλίστατος, του παραχώρησε μια μίνι συνέντευξη.

Ο ευγενής συνταξιούχος, εξήγησε στον δημοσιογράφο πως τα όνειρά του πήγαν στράφι, καθώς ενώ περίμενε ότι θα έπαιρνε μια ικανοποιητική σύνταξη και οτι θα μπορούσε να ξεκουραστεί επιτέλους και να ζήσει αξιοπρεπώς, έγινε το ακριβώς ανάποδο. Η σύνταξή του, κόπηκε κατά 50% και πλέον, οχι μόνο δεν ζει όπως περίμενε, αλλά δίνει αγώνα επιβίωσης με την οικογένειά του. Ο δημοσιογράφος έδειξε να ευαισθητοποιείται ιδιαίτερα από την εξομολόγηση του ηλικιωμένου κυρίου, εντρύφησε σε λεπτομέρειες και έκανε ένα πολύ καλό ρεπορτάζ που γνώρισε μεγάλη απήχηση στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Δείτε φωτογραφίες από το ρεπορτάζ:

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ