Να ποιος είναι ο βαρυποινίτης που ξυλοφόρτωσε τον Χ. Ξηρό - Σεσημασμένος ισοβίτης, «νονός» της νύχτας & πρώην κασκαντέρ του Τσακ Νόρις!

Μεγάλη αίσθηση έχει προκαλέσει η είδηση πως ο Χριστόδουλος Ξηρός έπεσε θύμα ξυλοδαρμού εντός των φυλακών Δομοκού. Μάλιστα, ο δράστης φέρεται πως είναι ένας από τους πιο επικίνδυνους κακοποιούς που βρίσκονται έγκλειστοι.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega ο ισοβίτης που ξυλοκόπηση τον Ξηρό είναι ο Βασίλης Βαρελάς, ένας σεσημασμένος κακοποιός και νονός της νύχτας, ο οποίος έχει καταδικαστεί (όντας έγκλειστος) σε δις ισόβια για ηθική αυτουργία σε διπλή δολοφονία.

Επιπρόσθετα, πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο έγκλειστοι είχαν έντονη λογομαχία κατά τη διάρκεια του συσσιτίου κάτι που έφερε και τη βιαιοπραγία που οδήγησε τον «Μανώλη» της 17Ν στο ιατρείο των φυλακών. Εκεί, πάντως, ο Χριστόδουλος Ξηρός φέρεται να δήλωσε ότι... έπεσε.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο αδίστακτος Βαρελάς είναι εκείνος που έδωσε εντολή για τη δολοφονία ενός Αλβανού και του 2,5 ετών παιδιού του, το 2011 στον Πάμισο, ενώ εξέτιε ήδη ποινή κάθειρξης για κατοχή και διακίνηση μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών. Φέρεται δε, να είναι και ο εγκέφαλος μεγάλου κυκλώματος νονών της Μεσσηνίας, με άμεσες συνδέσεις με την μαφία του Βλαστού,ενώ, στην δεκαετία του 1980 είχε αποπειραθεί να κάνει καριέρα στο Χόλιγουντ ως κασκαντέρ.

Ο Βαρελάς είχε αναζητήσει στις αρχές της δεκαετίας του '80 την τύχη του στην Αμερική. Ηταν πυγμάχος και μάλιστα ανίκητος, και αυτό τον διευκόλυνε τελικά να βρει δουλειά ως κομπάρσος-κασκαντέρ. Η καριέρα του στην Αμερική δεν τον κράτησε και ο «Μπιλ ο Καναδός», όπως ήταν γνωστός, επέστρεψε στην Ελλάδα. Εκτοτε έχει εμπλακεί σε διάφορες υποθέσεις, μέχρι την πρόσφατη της διπλής δολοφονίας...

Μάλιστα, σήμερα, χτυπημένος από καρκίνο στον λάρυγγα, ο 52χρονος φέρεται να συντόνιζε τη δράση της εγκληματικής οργάνωσης με λαρυγγόφωνο...

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ήταν μάλιστα εκείνος που «ντούμπλαρε» τον Τσακ Νόρις σε αρκετές σκηνές «ξύλου» ενώ είχε βρεθεί μαζί του ακόμη και στο Κολοσσαίο μαζί με τον Μπρους Λη!

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ