Μόνο στο Eirinika: Καρέ καρέ οι σεφ που απογειώνουν την Αθήνα της γεύσης με την ''σοφία'' μιας Cookoovaya!

Όταν τρώνε δεν μιλάνε... Όταν επισκέφθηκα την Cookouvaya , γνωρίζοντας εκτιμώντας  & έχοντας ήδη γράψει για το ταλέντο του Νίκου Καραθάνου ( Michelin)στη Hytra,  για την δεξιοτεχνία του Περικλή Κοσκινά στο Mylos & στο Αλάτσι , έχοντας εξουθενωθεί από τις γεύσεις του δίδυμου Λιάκου στο Base Grill & στον Travolta & έχοντας " κλάψει "γιατί έκλεισε η Cucina Povera του Μάνου Ζουρνατζή ε τότε σσσσσς!

Η δημοσιογραφική είδηση του 2014 για την γαστρονομία στην Αθήνα είναι ότι το δίδυμο Λιάκου του Base Grill και του Travolta, ο Περικλής Κοσκινάς (Mylos, Αλάτσι), ο Μάνος Ζουρνατζής (Cuccina Povera) και ο Michelin-Νίκος Καραθάνος (Hytra), έγιναν  αφεντικά και συνέταιροι στην ίδια κουζίνα.

Η βραδιά με φίλους μου μπροστά στα "πεντάδυμα "της κουζίνας ήταν μια αλησμόνητη βραδιά.... Τα vibes μαγικά, to start with, οι γεύσεις όνειρο & η "οπτικοποίηση"μπροστά μας της γαστρονομικής πανδαισίας των 5 σεφ εν δράσει μια ανεπανάληπτη εμπειρία. 
Άπειρα iphone shots ακολούθησαν .. 

Η σκηνή των σεφ που μας ετοίμαζαν να φάμε έμοιαζε με μπαλέτο: Οι chefs, sous chefs, οι βοηθοί, οι σερβιτόροι έμοιαζαν πιο πολύ με ορχήστρα ή με θαυμάσια  χορογραφία, προσφέροντας την ηδονή της αναμονής ..... 

Η διαδικασία της παραγγελίας των πιάτων μας, του μαγειρέματος, φινιρίσματος με τελική προσγείωση στο τραπέζι μας για άρωμα, γεύση & φυσικά απόλαυση, μοναδική!

Σας αφήνω να δείτε τι εννοώ και θα επανέλθω για να συμπληρώσω το άλμπουμ ...

Σε ''πυρετό'' προετοιμασιών!

Οι σεφ είναι πλήρως αφοσιωμένοι στο έργο τους

Η ομάδα του Cookoovaya συνεργάζεται άψογα και αυτό... βγαίνει και προς τα έξω!

Επιμέλεια: Ειρήνη Νικολοπούλου

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ