Τι φοράει η Αμάλ Κλούνει στο Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων & υπερασπίζεται την γενοκτονία των Αρμενίων; (φωτό)

Μπορεί τόσο καιρό να την είχαμε συνηθίσει στο Κόκκινο Χαλί με λαμπερές τουαλέτες και εμφανίσεις που γίνονταν πρώτο θέμα στα MME τόσο για την κομψότητα όσο και για την πολυτέλεια τους, αλλά η Αμάλ Κλούνεϊ είναι πάνω απ΄όλα… δικηγόρος!

 

Το ενδιαφέρον όλων στρέφεται στο τι φοράει η Αμάλ και ποιου σχεδιαστή είναι η επίσημη στολή της ως δικηγόρου ενώπιον του Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στο Στρασβούργο για την γεγονοκτονία των Αρμενίων από τους Τούρκους.

Με μαύρο χιτώνα και λευκή λαιμόκοψη με φιόγκο, φορώντας τη επίσημη στολή των νομικών της εμβληματικής βρετανικής εταιρίας ενδυμάτων, «Ede and Ravenscroft»,εντυπωσίασε για ακόμα μια φορά, με την επαγγελματική της εμφάνιση. 

Ο Οίκος «Ede and Ravenscroft» κάνει τα επίσημα ενδύματα για τις αποφοιτήσεις όλων των φοιτητών, τα επίσημα ενδύματα των Βουλευτών, αλλά και των Βασιλικών ενδυμάτων σε επίσημες εμφανίσεις για ενθρονήσεις & τελετές του Μπάκινγχαμ.

Ακόμη ντύνονται από το 1689 οι φρουροί του παλατιού της Μ. Βρετανίας και όλοι οι πρωτοκλασάτοι του στρατιωτικού σώματος. 

Επιμέλεια: Ε.Ν

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ