Αποκάλυψη τώρα: Corsa OPC 2015 -Οι πρώτες φωτογραφίες του νέου supermini της Opel!

Διέρρευσαν οι πρώτες φωτογραφίες του Opel Corsa OPC, της πιο... καυτής έκδοσης του νέου supermini.

Αυτές είναι οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες που διέρρευσαν από το ολοκαίνουριο hot hatch της Opel στην κατηγορία Β. Βεβαίως στις συγκεκριμένες φωτογραφίες βλέπου το Opel Corsa OPC ως Vauxhall Corsa VXR, όπως δηλαδή κυκλοφορεί το γερμανικό supermini στη βρετανική αγορά.

Όπως μπορούμε να δούμε το δυναμικό bodykit και η πιο επιθετική εμφάνιση ακολουθεί την παράδοση των Opel υψηλών επιδόσεων. Η σχισμή-αεραγωγός πάνω από τη μάσκα εμπρός και οι δύο απολήξεις της εξάτμισης με το diffuser πίσω είναι στοιχεία αρκετά παραδοσιακά για ένα hot hatch με το logo «OPC». Οι μεγαλύτερες ζάντες έχουν το κλασικό σχήμα που βλέπουμε σε ένα OPC/VXR ενώ και οι μεγάλη αεροτομή πίσω συμπληρώνουν την εικόνα της πιο καυτής έκδοσης του Corsa. Στο εσωτερικό, η μόνη φωτογραφία που υπάρχει δείχνει τα εξαιρετικά μπάκετ της Recaro που αποτελούν ουσιαστικά το κυριότερο χαρακτηριστικό σε αυτό το σημείο.

Το νέο Corsa OPC/VXR θα έρθει αντιμέτωπο με τα Fiesta ST, Renault Clio RS, Peugeot 208 GTI, το νέο Polo GTI και ακόμα και το MINI Cooper S σε μία άκρως ενδιαφέρουσα κατηγορία hot hatch. Κάτω από το καπό θα υπάρχει ο υπερτροφοδοτούμενος βενζίνης των 1.6 λίτρων με την απόδοση του να υπολογίζεται ότι θα είναι γύρω στα 210 PS. Ο συνδυασμός του θα γίνεται με μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων, με το κλασικό 0-100 χλμ./ώρα να πραγματοποιείται σε λιγότερο από 7 δευτερόλεπτα.

Κάποιες ακόμα πληροφορίες που έχουν διαρρέυσει θέλουν στον προαιρετικό εξοπλισμό να υπάρχει και διαφορικό περιορισμένη ολίσθησης παρόμοιο με αυτό που υπήρχε στην προηγούμενη ειδική έκδοση Corsa OPC Nurburgring Edition.

Πηγή: Car and Driver

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ