Είστε έτοιμοι να δείτε επιτέλους... άσπρη μέρα; Πάμε στα 10 πιο εντυπωσιακά ξενοδοχεία κοντά σε χιονοδρομικά κέντρα!

Η μηχανή αναζήτησης HotelsCombined σάς επιτρέπει να αναζητήσετε και να συγκρίνετε απευθείας τη διαθεσιμότητα και τιμές των δωματίων από όλα τα κορυφαία ταξιδιωτικά sites, συμπεριλαμβάνοντας τις Expedia, Hotels.com, Booking.com, Agoda, με μια απλή και γρήγορη διαδικασία και κυρίως με μηδενικό κόστος και αυξήσεις.

Επιλέξτε το κατάλυμα που σας ταιριάζει, 100% δωρεάν, μέσα από 5 εκατομμύρια προσφορές ξενοδοχείων σε πάνω από 120.000 προορισμούς σε όλο τον κόσμο.

Η ιστοσελίδα είναι διαθέσιμη σε 40 γλώσσες, ενώ μπορείτε να δείτε τις τιμές σε 120 νομίσματα. Εκτός από την ιστοσελίδα, το HotelsCombined διαθέτει εφαρμογή για κινητά και tablet η οποία λειτουργεί ακριβώς όπως το site. Αυτό που κάνει τόσο ξεχωριστή την εφαρμογή «HotelsCombined» είναι το γεγονός ότι συγχρονίζεται με την τοποθεσία στην οποία βρίσκεται κάθε φορά ο χρήστης και εντοπίζει όλα τα γύρω ξενοδοχεία. Έτσι μπορείτε ανά πάσα στιγμή και από οποιοδήποτε μέρος να βρείτε τις καλύτερες ξενοδοχειακές τιμές. Κατεβάστε την τώρα! Είναι εντελώς δωρεάν! Για πιο εύκολη πρόσβαση μπορείτε να κατεβάσετε τις εφαρμογές από android & iphone.

1. Tagli Resort & Spa Αράχωβα

Κτισμένο σε αυτή την περιοχή της πόλης (Καλύβια Λιβαδιού), αυτό το 5 αστέρων κατάλυμα είναι πολύ σικ και μοντέρνο.  Οι εγκαταστάσεις και οι υπηρεσίες του θερέτρου περιλαμβάνουν καθαριστήριο, κήπος και τούρκικο χαμάμ.  Τα φινετσάτα δωμάτια στο θέρετρο προσφέρουν παντόφλες, μίνι μπαρ και δωρεάν είδη προσωπικής περιποίησης. Τηλέφωνο και μπάνιο υπάρχουν σε κάθε δωμάτιο του θερέτρου.  Oι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν πιάτα διεθνούς και ελληνικής κουζίνας που σερβίρονται κάθε μέρα στο μοναδικό εστιατόριο του καταλύματος. To εστιατόριο του θερέτρου προσφέρει καθημερινά πρωινό, μεσημεριανό και δείπνο.

Αξιολόγηση: 8/10

2. Sfendamos Wood Village

Τα δωμάτια προσφέρουν ιδιωτική ταράτσα, ψυγείο και κουζινάκι. Καναπές-κρεβάτι, ιδιωτική τραπεζαρία και δωρεάν είδη προσωπικής περιποίησης υπάρχουν σε κάθε δωμάτιο του ξενοδοχείου. Το μπάνιο σε κάθε δωμάτιο περιλαμβάνει ντουζιέρα και πιστολάκι μαλλιών.

Τιμές από: 93 ευρώ

3. Το Χάνι του Κοκκίνη

Εκτός από τη μοντέρνα διακόσμησή του, το κατάλυμα, Το Χάνι του Κοκκίνη, έχει τζακούζι. Προσφέροντας στους επισκέπτες 24ωρη υπηρεσία υποδοχής, συνεδριακές αίθουσες και express άφιξη / αναχώρηση, το ξενοδοχείο αποτελεί την ιδανική βάση για την περιήγησή σας στο χωριό.  To ξενοδοχείο προσφέρει γραφείο ενοικιάσεως αυτοκινήτων, χειμερινά αθλήματα και αποθήκευση αποσκευών. Διαθέτει και γαμήλιες σουίτες για όσους επιζητούν επιπλέον πολυτέλεια και άνεση. Οι φιλοξενούμενοι μπορούν να χαλαρώσουν στον κήπο του ξενοδοχείου.  Τα σύγχρονα δωμάτια στο ξενοδοχείο προσφέρουν μπάνιο και τηλεόραση.

Τιμές από: 35 ευρώ

4. Hotel La Munte

Κτισμένο σε αυτή την περιοχή της πόλης (Ανήλιο), αυτό το 4 αστέρων κατάλυμα είναι πολύ άνετο και μοντέρνο.  Τα ευχάριστα και άνετα δωμάτια στο ξενοδοχείο προσφέρουν μίνι μπαρ, δωρεάν είδη προσωπικής περιποίησης και παντόφλες. Καναπές-κρεβάτι, πιστολάκι μαλλιών και τηλεόραση επίπεδης οθόνης υπάρχουν σε κάθε δωμάτιο του ξενοδοχείου. Το μπάνιο σε κάθε δωμάτιο περιλαμβάνει πετσέτες μπάνιου.

Αξιολόγηση: 9,4/10

Τιμές από: 65 ευρώ

5. Pleiades Hotel

Κάνοντας κράτηση σε αυτό το ξενοδοχείο μπορείτε να εξοικονομήσετε αρκετά χρήματα, ενώ τα Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου απέχουν μόλις πέντε λεπτά. Διαθέτοντας υπηρεσία αφύπνισης, το ξενοδοχείο αποτελεί την ιδανική βάση για την περιήγησή σας στο χωριό.  Το ξενοδοχείο έχει 11 δωμάτια, ενώ διαθέτει ψυγείο, συσκευή για καφέ/τσάι και μίνι μπαρ. Πιστολάκι μαλλιών, τηλεόραση και δωρεάν είδη προσωπικής περιποίησης υπάρχουν σε κάθε δωμάτιο του ξενοδοχείου. Όλα τα δωμάτια προσφέρουν εξοπλισμό σιδερώματος και ξενώνες με θέρμανση.  Κάθε μέρα μπορείτε να απολαύσετε το πρωινό σας, (μπουφές) πριν ξεκινήσετε την περιήγησή σας στα διάφορα αξιοθέατα της περιοχής.

6. Διαμερίσματα Lappas Καρπενήσι

Η 3,5 αστέρων επιχείρηση, Διαμερίσματα Lappas Καρπενήσι, βρίσκεται στην καρδιά της κωμόπολης μόλις λίγα λεπτά με το αυτοκίνητο από το Μεγάλο Χωριό. Διαθέτοντας αποθήκευση αποσκευών, οργάνωση εκδρομών και δωρεάν στάθμευση, το κατάλυμα αποτελεί την ιδανική βάση για το ταξίδι σας στην κωμόπολη.  To κατάλυμα διαθέτει πρωινό στο δωμάτιο, υπηρεσία δωματίου και εκδρομές. Σε όλους τους χώρους επιχείρηση είναι διαθέσιμη δωρεάν σύνδεση Wi-Fi, κι έτσι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το αν και πως θα μείνετε συνδεδεμένοι κατά τη διάρκεια των διακοπών σας.  Τα διαμερίσματα της επιχείρησης διαθέτουν ψυγείο, συσκευή για καφέ/τσάι και κουζινάκι. Δωρεάν είδη προσωπικής περιποίησης, θέρμανση και πιστολάκι μαλλιών υπάρχουν σε κάθε διαμέρισμα της επιχείρησης. Το μπάνιο σε κάθε διαμέρισμα διαθέτει πετσέτες.

Τιμές από: 47 ευρώ

7. Ξενοδοχείο Απόλλων

Αυτό το ρομαντικό κατάλυμα είναι ιδανικά τοποθετημένο στο κέντρο της κωμόπολης. Διαθέτοντας στάθμευση και υπηρεσία αφύπνισης, το ξενοδοχείο αποτελεί την ιδανική βάση για το ταξίδι σας στην κωμόπολη.  Τα ευρύχωρα δωμάτια στο ξενοδοχείο προσφέρουν δωρεάν είδη προσωπικής περιποίησης, πιστολάκι μαλλιών και ψυγείο. Θήκη ασφαλείας λάπτοπ, γραφείο με υποδοχή ηλεκτρικού ρεύματος και τηλεόραση υπάρχουν σε κάθε δωμάτιο του ξενοδοχείου. Κάθε ιδιωτικό μπάνιο περιλαμβάνει είτε μπανιέρα είτε ντους.  Το εστιατόριο του ξενοδοχείου σερβίρει πρωινό, χαρίζοντας στους πελάτες μοναδικές στιγμές απόλαυσης πολύ κοντά στο δωμάτιό τους.  Η τοποθεσία του ξενοδοχείου προσφέρει εύκολη πρόσβαση στα περισσότερα αξιοθέατα. Το ξενοδοχείο απέχει λιγότερο από δύο λεπτά με τα πόδια από το Μουσείο Βαρώνου Μιχαήλ Τοσίτσα.

Αξιολόγηση: 8,8/10

Τιμές από: 49 ευρώ

8. Ξενοδοχείο Αστέρι

To ξενοδοχείο είναι ειδυλλιακά κτισμένο στο κέντρο της κωμόπολης, ενώ απέχει μόνο πέντε λεπτά με τα πόδια από το Μουσείο Βαρώνου Μιχαήλ Τοσίτσα. Προσφέροντας στους επισκέπτες υπηρεσία αφύπνισης, εσωτερικό πάρκινγκ και δωρεάν ασύρματο ίντερνετ, το ξενοδοχείο αποτελεί την ιδανική βάση της διαμονή σας στην κωμόπολη.  Το ξενοδοχείο έχει 43 δωμάτια, ενώ διαθέτει δωρεάν είδη προσωπικής περιποίησης, πιστολάκι μαλλιών και ψυγείο. Θέρμανση, ράδιο και τηλεόραση υπάρχουν σε κάθε δωμάτιο του ξενοδοχείου. Κάθε ensuite μπάνιο έχει είτε μπανιέρα είτε ντους.  Κάθε μέρα μπορείτε να απολαύσετε το πρωινό σας, (μπουφές) πριν ξεκινήσετε την περιήγησή σας στα διάφορα αξιοθέατα της περιοχής.  Οι φιλοξενούμενοι του ξενοδοχείου, Ξενοδοχείο Αστέρι μπορούν να κάνουν μια βόλτα γύρω από το χωριό και Ανήλιο. Το αεροδρόμιο Κρατικός Αερολιμένας Ιωαννίνων βρίσκεται σε απόσταση μόλις 50 λεπτών με το αυτοκίνητο.

Αξιολόγηση: 8,9/10

Τιμές από: 38 ευρώ

9. Vaela Pallas Cultural Resort & Spa

Τοποθετημένο σε αυτή την περιοχή της πόλης (Ελατοχώρι), αυτό το 4 αστέρων κατάλυμα είναι πολύ κομψό και άνετο. Διαθέτοντας κέντρο ομορφιάς, κέντρο σπα και ευεξίας και σάουνα, το θέρετρο αποτελεί την ιδανική βάση για το ταξίδι σας στο χωριό.  Το θέρετρο διαθέτει εκθεσιακό χώρο, μασάζ και δωρεάν στάθμευση. Σε όλους τους χώρους θέρετρο είναι διαθέσιμο δωρεάν ασύρματο ίντερνετ, κι έτσι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το αν και πως θα μείνετε συνδεδεμένοι κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας. Tο πολύγλωσσο προσωπικό του θερέτρου είναι πάντα πρόθυμο να σας βοηθήσει να οργανώσετε τη διαμονή σας στην περιοχή.  Τα στυλάτα δωμάτια στο θέρετρο προσφέρουν δωρεάν είδη προσωπικής περιποίησης, μίνι μπαρ και πιστολάκι μαλλιών. Τηλεόραση επίπεδης οθόνης, ανεμιστήρα οροφής και συσκευή αναπαραγωγής DVD υπάρχουν σε κάθε δωμάτιο του θερέτρου.  Το εστιατόριο του θερέτρου σερβίρει πρωινό, μεσημεριανό και δείπνο, χαρίζοντας στους θαμώνες ένα μοναδικό γευστικό ταξίδι λίγα μόλις βήματα από το δωμάτιό τους. Η υπηρεσία δωματίου (room service) είναι διαθέσιμη μόνο συγκεκριμένες ώρες.

Αξιολόγηση: 9,4/10

Τιμές από: 80 ευρώ

10. Το Χάνι του Ζήση

To ξενοδοχείο, Το Χάνι του Ζήση, είναι ιδανικά τοποθετημένο σε μια πολύ ήσυχη περιοχή του χωριού, ενώ απέχει λίγα μόλις λεπτά με το αυτοκίνητο από τα Ζαγορά και Πορταριά.  Τα δωμάτια στο ξενοδοχείο διαθέτουν ψυγείο, δωρεάν είδη προσωπικής περιποίησης και τηλεόραση. Γραφείο με υποδοχή ηλεκτρικού ρεύματος, θέρμανση και τηλέφωνο υπάρχουν σε κάθε δωμάτιο του ξενοδοχείου. Το μπάνιο σε κάθε δωμάτιο διαθέτει ντουζιέρα.  Οι επισκέπτες μπορούν να παραγγείλουν ένα πλούσιο πρωινό που σερβίρεται κάθε μέρα.

Αξιολόγηση: 10/10

Τιμές από: 42 ευρώ

πηγή: news.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ