Σοκαριστικές αποκαλύψεις για τον Βαγγέλη Γιακουμάκη - Νέες μαρτυρίες στο Φως στο Τούνελ ενώνουν κομμάτια του παζλ!

Βασανιστικά κυλούν πλέον οι μέρες για την οικογένεια του 20χρονου, Βαγγέλη Γιακουμάκη από το Ρέθυμνο, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν μυστηριωδώς το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής στα Ιωάννινα, όπου και σπουδάζει στη γαλακτοκομική σχολή.

Η οικογένεια του φοιτητή Βαγγέλη Γιακουμάκη απευθύνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει οτιδήποτε να επικοινωνήσει άμεσα με τις αστυνομικές αρχές, ενώ στον τόπο καταγωγής του, στους Αρμένους Ρεθύμνου, συγγενείς και φίλοι περιμένουν εναγωνίως να δώσει κάποιο σημάδι.

Ειδικότερα, έξι ημέρες μετά τη μυστηριώδη εξαφάνιση του Βαγγέλη Γιακουμάκη, κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει τι έχει συμβεί.

Η μητέρα και ο θείος του Βαγγέλη Γιακουμάκη παραμένουν στα Ιωάννινα αναζητώντας στοιχεία που θα τους οδηγήσουν κοντά του, ενώ στις έρευνες συμμετέχουν οι τοπικές αρχές αλλά και πολλοί εθελοντές.

Οι αστυνομικές αρχές στα Ιωάννινα εξετάζουν καρέ – καρέ το βίντεο από το σουβλατζίδικο που κατέγραψε τον 20χρονο φοιτητή Βαγγέλη Γιακουμάκη το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής και στρέφουν τις έρευνες τους παντού. Επιπλέον, περιμένουν στοιχεία από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, που ελπίζουν να τους δώσουν κάποια ίχνη για να οδηγήσουν τις έρευνές τους.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ