"Γάζωσαν" τον Αρχιφύλακα των φυλακών Δομοκού έξω από το σπίτι του στις Ράχες - Ανθρωποκυνηγητό της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών!

Σε συναγερμό έχει τεθεί η ΕΛ.ΑΣ. ύστερα από την εν ψυχρώ εκτέλεση του 47χρονου Αρχιφύλακα των Φυλακών Δομοκού, νωρίτερα το απόγευμα, έξω από το σπίτι του, στην παραθαλάσσια περιοχή Κουβέλα στις Ράχες Φθιώτιδας.

Τους πυροβολισμούς άκουσε η σύντροφος του θύματος που βγήκε έξω από το σπίτι και βρήκε μέσα στο αυτοκίνητο κυριολεκτικά γαζωμένο από τις σφαίρες τον άτυχο άντρα.


Σε κατάσταση σοκ κάλεσε την Αστυνομία, ενώ στο σημείο έχει στηθεί ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών. Εξετάζεται, οι εκτελεστές να χρησιμοποίησαν για τη διαφυγή τους ένα σκούρο, μάλλον μαύρο πασάτ.


 
Το θύμα δέχτηκε καταιγισμό πυρών από καλάσνικοφ και πιστόλι, ενώ θεωρείται βέβαιο πως πρόκειται για ενέδρα και εκτέλεση συμβολαίου θανάτου. Καθ’  οδόν βρίσκεται κλιμάκιο αντρών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, ενώ σε ετοιμότητα βρίσκεται και κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής, αφού στις Φυλακές Δομοκού κρατούνται μαφιόζοι γνωστοί  βαρυποινίτες, αλλά και κατηγορούμενοι για συμμετοχή σε τρομοκρατικές οργανώσεις. Το θύμα ήταν πατέρας δύο παιδιών.
 
Φωτογραφίες: Lamiareport.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ