Spring is here: Προτάσεις για αρώματα που ''μυρίζουν'' Άνοιξη!

Η πιο χαρούμενη εποχή του χρόνου είναι προ των πυλών. Οι αρωματικές δημιουργίες που ακολουθούν θα σας βοηθήσουν να την υποδεχτείτε με κέφι και αισιοδοξία.

Αρωμα Mademoiselle Guerlain του οίκου Guerlain: Ένα ανατολίτικο λουλουδένιο άρωμα με νότες από περγαμόντο, πορτοκάλι, γάλβανο και λεμόνι συνδυασμένες με άνθη πορτοκαλιάς, ίριδα, ζαχαρωτό, φύλλο βιολέτας, δέρμα, μόσχο και βανίλια.

Άρωμα Dolce Floral Drops του οίκου Dolce & Gαbbana: Ένα δροσερό λουλουδάτο άρωμα από λευκά άνθη με καρδιά από λευκή αμαρυλλίδα που συναρπάζει με την ευωδιά του.

Άρωμα Brit Rhythm For Women, Floral Eau De Toilette του οίκου Burberry: Λεμόνι και πορτοκάλι Σικελίας, γιασεμί Αιγύπτου, άνθος λωτού και δροσερό λιλά μαζί με νότες βάσης από κεχριμπαρένια βρεγμένα ξύλα και μόσχο συνθέτουν μια μοναδική εσάνς. 

Άρωμα Amethyst Éclat του οίκου Lalique: Ζουμερές και όξινες νότες φραγκοστάφυλου παντρεύονται με βατόμουρο και αχλάδι nashi. Στην καρδιά ξεχωρίζουν η παιώνια, το τριαντάφυλλο και η μανόλια. Συνοδεύονται από ζεστές και κομψές νότες βιολέτας, βατόμουρου και αισθησιακού musk στη βάση, ενώ ο μόσχος αφήνει έντονο το αποτύπωμά του.

'Αρωμα Eros Pour Femme του οίκου Versace: Μια αλχημεία από ζουμερές νότες λεμονιού και γιασεμιού, που πλαισιώνεται από αισθησιακούς και απαλούς τόνους σανταλόξυλου και musk.

Άρωμα Blossom του οίκου Jimmy Choo: Νότες εσπεριδοειδών αναμειγνύονται με κόκκινα μούρα, τριαντάφυλλο, λευκό μόσχο και σανταλόξυλο και δημιουργούν ένα ακαταμάχητο κοκτέιλ.

Άρωμα Toy του οίκου Moschino: Ένα δροσερό unisex άρωμα που συνδυάζει αρμονικά νότες εσπεριδοειδών και λουλουδιών με ζεστές πινελιές μπαχαρικών. Το μπουκάλι ξεχωρίζει για το ντιζάιν του, που αποπνέει παιχνιδιάρικη διάθεση.

Άρωμα Paris Premieres Roses του οίκου Yves Saint Laurent: Η σύνθεσή του κλείνει μέσα της την υπέροχη φρεσκάδα των ανοιξιάτικων λουλουδιών. Άγριο τριαντάφυλλο, βιολέτα και νερολί σε συνδυασμό με παιώνια και ρόδο Δαμασκού, white musk και σανταλόξυλο συνυπάρχουν σε μια δημιουργία που αναμένεται να σας ξετρελάνει.

Άρωμα Paradiso του οίκου Roberto Cavalli: Κίτρο, περγαμόντο, γλυκό μανταρίνι, άγριο γιασεμί και μία συμφωνία από κυπαρίσσι, άνθος δάφνης και πεύκου συνθέτουν μια εσάνς που ξεσηκώνει τις αισθήσεις.

Πηγή: elle.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ