22χρονη νοσοκόμα ''τέρας'' κλείδωσε ένα μωρό στο συρτάρι γιατί έκλαιγε - Πέθανε μετά από 3 ώρες!

Νοσοκόμα κλείδωσε σε συρτάρι ένα μωρό 10 μηνών που έκλαιγε για να δει με την ησυχία της τηλεόραση. Το παιδί μετά από τρεις ώρες πέθανε ενώ το δικαστήριο επέβαλλε στην νεαρή γυναίκα ποινή κάθειρξης 22 ετών.

Η εφημερίδα Chronicle που δημοσίευσε την είδηση ανέφερε ότι η 22χρονη Βάιολετ Μόγιο είχε αναλάβει να προσέχει το μωρό ενώ οι γονείς του εργάζονταν στην πόλη Μπουλαουάγιο, το δεύτερο σε μέγεθος αστικό κέντρο της χώρας.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, τάισε το ηλικίας 10 μηνών βρέφος και το έβαλε να κοιμηθεί. Oμως μετά από πέντε ώρες εκείνο ξύπνησε και άρχισε να κλαίει. Η νοσοκόμα προσπάθησε ματαίως να το ηρεμήσει και τελικά το τύλιξε σε μια κουβέρτα και το έκλεισε στο συρτάρι για να δει τηλεόραση με την ησυχία της. Oταν πήγε να το ξαναδεί, τρεις ώρες αργότερα, το παιδί είχε πεθάνει.

Η κατηγορούμενη για τη δολοφονία του βρέφους, Βάιολετ Μόγιο

Ο δικαστής Λόρενς Καμότσα χαρακτήρισε «πολύ σκληρή και βάναυση» τη συμπεριφορά της νεαρής γυναίκας και την καταδίκασε για φόνο εκ προθέσεως. «Παρά το κλάμα του μωρού, επιλέξατε να το αγνοήσετε και να πάτε στο σαλόνι για να δείτε μια ταινία στην τηλεόραση, κάτι που υποδηλώνει με σαφήνεια ότι θέλατε να το σκοτώσετε», είπε ο πρόεδρος του δικαστηρίου ανακοινώνοντας την ποινή.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ