Ολγα Τρέμη: "Γιατί να γίνω διευθύντρια ειδήσεων; Ούτε Μις Υφήλιος έγινα! Άλλο στόχο είχα!"

Η Όλγα Τρέμη μιλάει για την επιστροφή στο δελτίο του Mega και τις εξελίξεις στα media

 

Για το παρασκήνιο της επιστροφής της στο Mega, τον ΣΥΡΙΖΑ και την εκπομπή της με τον Νίκο Ευαγγελάτο μίλησε η παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του Mega, Όλγα Τρέμη.

Σε συνέντευξή της στη Realnews, η κ. Τρέμη αναφέρει ότι ήταν μία προσωπική δικαίωση για την ίδια η επιστροφή της στη θέση της κεντρικής παρουσιάστριας του δελτίου.

«Εγώ ύστερα από εννιά χρόνια παραιτήθηκα γιατί αισθάνθηκα ότι το κανάλι θέλει να κάνει μια ανανέωση-πράγμα απολύτως εύλογο και θεμιτό-και επανήλθα», υπογραμμίζει. Όπως αναφέρει μάλιστα την επιστροφή στο κανάλι δεν την περίμενε καθόλου. «Ήταν το πιο κουλό πράγμα που άκουσα ως τελική απόφαση των μετόχων» αναφέρει.

Ερωτηθείς για την απομάκρυνση της και για το αν σχετιζόταν με το γεγονός ότι τα νούμερα του δελτίου δεν πήγαιναν και τόσο καλά, η ίδια απαντά: «Δεν νομίζω ότι έφταιγα που το δελτίο ειδήσεων δεν πήγαινε όσο καλά ήθελαν, αλλά πάντα μία παραίτηση διευκολύνει. Γι αυτό επέστρεψα. Αν με θεωρούσα υπεύθυνη δεν θα γυρνούσα...Τότε πήρα μία ψυχρή επαγγελματική απόφαση. Αλλά στην δικαίωση δεν λέει κανείς “όχι”» σημειώνει.

Η Όλγα Τρέμη απάντησε και για το ενδεχόμενο να γινόταν διευθύντρια ειδήσεων κάτι που δεν έδειξε να την ενδιαφέρει και πολύ. «Γιατί να γίνω; Δεν έγινα ούτε...Μις Υφήλιος! Όχι οι στόχοι μου ήταν άλλοι», τονίζει.

Η παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του Mega, μιλά και για την συνεργασία της με τον Νίκο Ευαγγελάτο. «Δεν έχουμε δέσει ακόμα. Η οικειότητα δεν υπάρχει ακόμα. Άμα δέσουμε ως ομάδα, θα γίνει πιο διαδραστικό» λέει.

Σε ότι αφορά τις ενστάσεις για το Νίκο Ευαγγελάτο η κ. Τρέμη αναφέρει ότι συνεργάζεται μαζί του πολύ αρμονικά, καθώς επίσης και ότι υπάρχουν οι προϋποθέσεις για μια σωστή συνεργασία.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ