Story of the day: Πώς μια 23χρονη τραπεζίτης που ζύγιζε λιγότερο από... 30 κιλά, νίκησε την νευρική ανορεξία χάρη στον έρωτα της ζωής της! (φωτό)

Η 23χρονη τότε, Nina McArthur ήταν ανέκαθεν μια πολύ αδύνατη κοπέλα που πρόσεχε τον εαυτό της και τη διατροφή της αλλά πάντα σε ελεγχόμενο πλαίσιο.

Όταν ωστόσο βρήκε τη δουλειά των ονείρων της - τραπεζίτης σε μια πολυεθνική τράπεζα -, άρχισε να χάνει τον έλεγχο! Το άγχος και η πίεση που δεχόταν στη δουλειά της, την έκαναν να... ξεχνάει στην κυριολεξία να φάει! Μέσα σε χρόνο dt, βρέθηκε να ζυγίζει περίπου 25-28 κιλά καθώς η νευρική ανορεξία μπήκε για τα καλά στη ζωή της.

Έχασε κάθε ίχνος διάθεσης για ζωή, ο οργανισμός της έγινε φιλάσθενος και αδύναμος όσο ποτέ άλλοτε ενώ σταμάτησε να έχει περίοδο και κατ' επέκταση να μπορεί να αποκτήσει οικογένεια. Όλο αυτό συνεχίστηκε για μια 5ετία με τον κίνδυνο πολύ σοβαρότερων παθήσεων να ελλοχεύει. Κάπου εκεί, μπήκε στη ζωή της ο 40χρονος Martin Nash, ο μέχρι πρότινος φιλικός της γείτονας με τον οποίο ερωτεύτηκαν και αποφάσισαν να ζήσουν μαζί!

Ο Martin, ανησυχώντας για την υγεία της κοπέλας του, την πίεσε να αμελήσει για λίγο τη δουλειά της και να συμβουλευτεί τη γνώμη των ειδικών. Έτσι η νεαρή κοπέλα αποφάσισε στο όνομα της αγάπης να κάνει κάτι που είχε αρνηθεί πολλάκις στην οικογένειά της, από φόβο μήπως μείνει χωρίς δουλειά! Έτσι, αφού επισκέφθηκε μια ιδιωτική κλινική και με τη στήριξη του συντρόφου της, η νεαρή Νina μπορεί να δηλώσει με καμάρι πως νίκησε την ανορεξία για χάρη του έρωτά της! Η υγεία και η φυσική της κατάσταση έχουν αρχίσει να επανέρχονται, ενώ το ζεύγος σκέφεται να βάλει μπρος και τους... απογόνους! 

Τελικά η αγάπη όλα τα μπορεί!

Πηγή: dailymail.co.uk

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ