Μπάκινγχαμ: Η χλιδάτη δεξίωση της Ελισάβετ για τον κούκλο Πρ. Μεξικού & την σύζυγο του, διάσημη πρωταγωνίστρια σαπουνόπερας! (Φωτό)

Όλα τα μάτια ήταν στραμμένα στην εκθαμβωτική 45 χρονη σύζυγο του Προέδρου του Μεξικού πρώην πρωταγωνίστρια σε σαπουνόπερες & σήριαλ της πατρίδας της, κατα το επίσημο δείπνο προς τιμήν του ζεύγους απο την Βασίλισσα Ελισάβετ.

Με κατακόκκινη μακριά έξωμη τουαλέττα οπως απαιτεί το πρωτόκολλο του Βρεταννικού Παλατιού η Amgelica Rivera εδειχνε συγκλονισμένη & δεν έπαυε να σκορπίζει απλόχερα χαμόγελα ειδικά στον 93 χρονο Βασιλικό συλζυγο Φίλιππο ο οποίος ανταπέδιδε με χαρά καθώς θα δείτε σε όλες τις φωτογραφίες απο την επίσκεψη του Προεδρικού ζεύγους του Μεξικού στο Λονδίνο. 

Οχι λιγότερο εντυπωσιακός ο γοητετικότατος 48χρονος Πρόεδρος Enrique Peña Nieto συνόδευε με εμφανή ικανοποίηση την σταρ γυναίκα του που μαγνήτιζε είτε στην επίσημη δεξίωση όπου η Βασίλισσα Ελισάβετ φόρεσε λευκή μαξι τουαλέττα κρατούσε μεταλλικο τσαντάκι και είχε βάλει την Ρωσική τιάρα της στο κεφάλι ενω λευκά- κίτρινα διαμάντια στόλιζαν το λαιμό της.

Το πρωί νωρίτερα δύο εκπληκτικά βαδιλικά αμαξια με ολόχρυσες ξύλινες διακοσμήσεις μετέφεραν τους υψηλούς καλεσμένους του Μπακιγχαμ στην αλλαγή φρουράς: ενα γιά την Ελισάβετ  & τον Πρόεδρο του Μεξικού και ενα για τον Φιλιππο με την όμορφη Μεξικάνα ντυμένη στα λευκά και υπέρκομψη.

Έχουν 6 παιδιά μαζί απο τους πρώτους τους γάμους η τεως ηθοποιός και ο Πρόεδρος. 

Στην παρέα τους ήταν το πρωι τόσο Πρωθυπουργός Ντειβιντ Κάμερον όσο και η Υπουργός May με ψηλες μπότες και κόκκινο μοντέρνο παλτό 

Στα μωβ ντυμένη η Καμίλα με τον Κάρολο της αγκαζέ , τους παρέλαβαν πρώτοι πρώτοι το πρωι στο ξενοδοχείο τους 
Μεγάλες στιγμές ....

Επιμέλεια: Ειρήνη Νικολοπούλου

Πηγή: dailymail.co.uk

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ