Ελεύθερη με περιοριστικού όρους η 36χρονη που συνελήφθη για την υπόθεση Ξηρού!

Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους αφέθηκε η 26χρονη γυναίκα που συνελήφθη την Κυριακή ως εμπλεκόμενη στην υπόθεση του Χρ. Ξηρού.
 

Μετά την προφυλάκιση της μητέρας και της συντρόφου του Γερ. Τσάκαλου, ο ανακριτής Νικόπουλος έκρινε πως η 36χρονη που επίσης κατηγορείται για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση, δεν θα πρέπει να κρατηθεί.

Άλλωστε τις προηγούμενες ημέρες τόσο ο Χτ. Τσάκαλος, καταδικασθείς για συμμετοχή στη ΣΠΦ, όσο και η κατηγορούμενη μητέρα του, είχαν απεμπλέξει τη γυναίκα από την υπόθεση και ιδίως από το σκέλος της κατηγορίας ότι βοήθησε στη μεταφορά ύποπτου υλικού σχετιζόμενου με το υπό διερεύνηση σχέδιο απόδρασης. Οι περιοριστικοί όροι που ορίστηκαν είναι απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση σε αστυνομικό τμήμα.
 

"Φιλικές σχέσεις"

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την απολογία της υποστήριξε: "με την μητέρα των αδελφών Τσάκαλου είμαστε γειτόνισσες. Έχουμε φιλική σχέση και ασχολούμαστε ενεργά με τη ζωοφιλία. Επειδή δουλεύω στη Νίκαια μου έδωσε μια τσάντα και μου είπε ότι θα περάσει μια φίλη της να την πάρει από εμένα. Δέχθηκα να την εξυπηρετήσω χωρίς να γνωρίζω τι περιείχε η τσάντα".
Αυτή την ώρα σε εξέλιξη βρίσκεται η απολογία του 32χρονου που φέρεται ως συνεργός του Χρ. Ξηρού

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ