Με 3 κορίτσια της διπλανής πόρτας μοιάζουν οι κόρες τις Meryl Streep & ποζάρουν για τη νέα καμπάνια του κολοσσού της φτηνής μόδας H&M! (Φωτό)

Η Meryl Streep αποτελεί... υπόδειγμα! Δεν έπεσε ποτέ στην παγίδα του Hollywood και φυσικά το εκμεταλλεύτηκε όπως του άρμοζε. Δεν προκάλεσε ποτέ με την προσωπική της ζωή και απήλαυσε ανενόχλητη την ήσυχη οικογενειακή ζωή της. 

Η πετυχημένη ηθοποιός βρίσκεται στο πλευρό του συζύγου της Don Gummer τα τελευταία 36 (!) χρόνια και έχουν αποκτήσει μαζί τρεις κόρες.

Η Grace, η Louisa και η Mamie Gummer, φωτογραφήθηκαν μαζί για το brand & Other Stories και μας άφησαν με το στόμα ανοιχτό. Κομψές, όμορφες, διακριτικές... σίγουρα έχουν πάρει πολλά καλά χαρακτηριστικά της διάσημης μαμάς τους.

Η Mamie, είναι η μεγαλύτερη εκ των τριών και έχει ακολουθήσει τα χνάρια της Meryl. Έχει πρωταγωνιστήσει στο "The Good Wife" καθώς και στο "Emily Owens, M.D." αποσπώντας καλές κριτικές. Η Grace, από την άλλη, είναι 28 ετών (τρία χρόνια μικρότερη από την Mamie) και ακολουθεί κι εκείνη το επάγγελμα του ηθοποιού. Έχει πρωταγωνιστήσει στα εξής: "American Horror Story" , "Extant" και "Newsroom". Όσο για την μικρότερη της οικογένειας Louisa, είναι μόλις 23 ετών και είπε να κάνει τη διαφορά! Την όμορφη νεαρή έχει κερδίσει το modelling στο οποίο και ήδη διαγράφει πετυχημένη πορεία.

Ένα είναι το μόνο σίγουρο, με τέτοιες κόρες η Streep δε θα μπορούσε να μην είναι περήφανη! Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην παραπάνω gallery.

Πηγή: http://www.usmagazine.com

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ