Ποιος ηθοποιός της ''Πολυκατοικίας'' έγινε ''αστέρι'' πωλητής της Chanel & του Hermes στο Λονδίνο για να ζήσει! (Φωτό)

Τον Νίκο Πουρσανίδη τον γνωρίσαμε μέσα από το σήριαλ του Mega Πολυκατοικία. Και μπορεί να τον βλέπουμε ξανά στις οθόνες μας μέσα από τα «Κλεμμένα Ονειρα», ωστόσο στο μεσοδιάστημα που μεσολάβησε πήγε στο Λονδίνο μαζί με την σύζυγό του προκειμένου να κάνουν μια νέα αρχή.

Μιλώντας στο Down Town Κύπρου ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων και για τις δουλειές που έκανε στο Λονδίνο προκειμένου να επιβιώσει και οι οποίες δεν είχαν καμία σχέση με την υποκριτική.

«Ήμουν πωλητής στη Chanel, στα Harrods’s, στην Hermes, στην Bond street και πόρτα σε ένα μαγαζί. Έκανα πολλές δουλειές! Μετά πουλούσα εισιτήρια σε ένα σινεμά, έπειτα σε ένα café, όπου έφτιαχνα ποτά, καφέδες, ήμουν στον μπουφέ. Έκανα αρκετά. Είχα βγει, θυμάμαι, ο καλύτερος πωλητής στη Chanel όπου δούλευα. Αυτό δεν είχε σχέση με την υποκριτική βέβαια, αλλά πήρα χαρά όταν πέτυχα κάτι», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος εξήγησε ότι είχε ανάγκη, μετά την Πολυκατοικία να «μηδενίσει»: «Το έκανα επειδή είχα ανάγκη να το ζήσω. Έφυγα από την Ελλάδα και πήγα στην Αγγλία, άγνωστος μεταξύ αγνώστων. Δεν ήξερα κανέναν και τίποτα. Πρέπει, όμως, να σου πω ότι η αλλαγή είναι στο αίμα μου. Μου αρέσει να ''μηδενίζω'', να αλλάζω, να μη μένω στάσιμος. Δύσκολα μένω πολλά χρόνια σε δουλειές. Ακόμα και στην ''Πολυκατοικία'', όπου έμεινα 3 χρόνια, ήταν ''κάπως'' για μένα… Δεν το μετάνιωσα φυσικά, την αγάπησα πολύ αυτή τη δουλειά, αλλά συνήθως κάνω πολλά πράγματα και διαφορετικά. Το κάνω κυρίως για να αποδείξω πολλά στον εαυτό μου - ότι μπορώ να κάνω κι αυτό και το άλλο και το δίπλα. Ότι μπορώ να τα ξαναχτίσω όλα».
 
Οπως ο ίδιος αποκάλυψε με το που πήγε στην Αγγλία άρχισε να ψάχνει ατζέντηδες και να κάνει επαφές και ότι ύστερα μετά το πρώτο διάστημα που έκανε δουλειές άσχετες με την υποκριτική, σιγά σιγά άρχισε να μπαίνει στα θεατρικά και κινηματογραφικά πράγματα. «Τώρα έχω στο βιογραφικό μου συνεργασίες με πολύ μεγάλους σκηνοθέτες και μια πολύ φημισμένη ατζέντη, η οποία με έχει αναλάβει και με προωθεί σε ξένες ταινίες και σειρές. Νιώθω πολύ τυχερός που έπαιξα στο «Icon» του Stephen Frears και στο “Spooks: The Greater Good” του Bharat Nalouri», λέεει.

Το διάστημα που έμεινε στο Λονδίνο, πάντως, άλλαξε εντελώς και η προσωπική ζωή του Νίκου Πουρσανίδη, αφού παντρεύτηκε και απέκτησε ένα γιο. Αυτός ήταν, μάλιστα, και ο λόγος για τον οποίο επέστρεψε στην Ελλάδα. «Το παιδί ήταν καταλύτης σε πολλά πράγματα. Και στο ότι γυρίσαμε πίσω, το κάναμε για τον μικρό γιατί θέλαμε να μεγαλώσει στην Ελλάδα. Χρειαζόμασταν τη στήριξη των γονιών μας και θέλαμε να είναι δίπλα στο παιδί», είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ