"Μπορεί ένα ρούχο να αλλάξει τον κόσμο;" Ένα ξεχωριστό Φιλανθρωπικό Μπαζάρ Ρούχων στο Ίλιον! Μην το χάσετε!

Ένα ξεχωριστό Φιλανθρωπικό Μπαζάρ Ρούχων πραγματοποιεί ο Φορέας Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. «ΕΔΡΑ» το Σάββατο 4 Απριλίου 2015, 10.00-17.00, στο Prova Cafe Μενελάου & Αχιλλέως, Ίλιον με σκοπό την ενίσχυση των Κοινωνικών Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Ιλίου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν είδη γνωστών εταιρειών (ανδρικά/γυναικεία/παιδικά ρούχα, αξεσουάρ, λευκά είδη κτλ.) σε πολύ χαμηλές τιμές. Τα έσοδα από τις πωλήσεις θα ενισχύσουν τις Κοινωνικές Δομές, και ειδικότερα το Κοινωνικό Συσσίτιο που σιτίζει σε καθημερινή βάση περίπου 100 ωφελούμενους και το Κοινωνικό Παντοπωλείο που ωφελεί μηνιαίως περίπου 200 οικογένειες. 

Μερικές από τις εταιρείες που έχουν μέχρι σήμερα παραχωρήσει αφιλοκερδώς είδη για το Μπαζάρ είναι: 3GUYS, BIANCO, COCO MAT, ENVIE, FIDELE, HYPE, LEONARD'S, LUCILLE, PARANOIA, POSTO, TOI MOI, VERTICE, VIOPROS,  κ.ά.

Στο τέλος της εκδήλωσης θα διεξαχθεί κλήρωση, οι νικητές/ νικήτριες της οποίας θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν από ένα σύνολο γνωστών σχεδιαστών μόδας. Πιο συγκεκριμένα για την κλήρωση προσέφεραν με γενναιοδωρία ρούχα τους οι οίκοι: Atelier Loukia, Makis Tselios και Nikos-Takis Haute Couture.

*Ο χώρος έχει παραχωρηθεί αφιλοκερδώς για την εκδήλωση από το Café Prova

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ