Story: Η συγκλονιστική ιστορία του Λ. Κινγκ - Νόμιζε ότι είχε ένα μολύβι στο αυτί του αλλά οι γιατροί έπαθαν σοκ με αυτό που του αφαίρεσαν!

Τα μικρά αγόρια έχουν τη φήμη της σκανταλιάς και της αναστάτωσης περισσότερο από τα κορίτσια. Πιο πολύ αυτά πηδούν από καναπέ σε καναπέ και παίζουν με τα αυτοκινητάκια στους τοίχους κάνοντας γραμμές, παρά το κορίτσια.
 

Ένα από αυτά τα αγόρια είναι και ο Λούις Κινγκ. Τι έκανε; Νόμιζε πώς είχε βάλει ένα μολύβι μέσα στο αυτί του. Δεν είπε σε κανέναν από τους γονείς του τίποτε όμως γιατί νόμιζε πώς θα τον μαλώσουν. Όταν όμως μια μέρα δεν ένιωθε και πολύ καλά αναγκάστηκε να το πει στη γιαγιά του, η οποία αμέσως τον μετέφερε στα επείγοντα.

Και ενώ οι γιατροί περίμεναν να βγάλουν ένα μολύβι από το αυτί του έβγαλαν μια μπαταρία ρολογιού. Κάτι που αν αργούσαν λίγο παραπάνω, θα είχε ως συνέπεια τη ρήξη τυμπάνου. Δείτε το βίντεο και προειδοποιήστε τα παιδιά σας. Ποτέ να μη φοβούνται να σας πουν οποιαδήποτε σκανταλιά και αν κάνουν. Και να θυμάστε πάντα πώς ποτέ δεν πρέπει να τρομοκρατείτε και να μαλώνετε τα παιδιά σας, έτσι τους δημιουργείτε το φόβο και τα αναγκάζετε να σας κρύβουν πράγματα για να αποφύγουν την επίπληξη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ