Good News: Το Grace Santorini στα 10 κορυφαία ξενοδοχεία πολυτελείας στον κόσμο με πισίνα οροφής‏

Το Grace Santorini είναι ένα από τα 10 καλύτερα ξενοδοχεία στον κόσμο με πισίνες στην οροφή, σύμφωνα με την ιστοσελίδα luxuryaccommodationsblog.com που ειδικεύεται στις διακοπές πολυτελείας.

Δείτε ολόκληρη την κατάταξη...

1. El Ganzo | Λος Κάμπος, Μεξικό

Η τέχνη συναντά τη φιλοξενία και η λειτουργικότητα έχει στυλ και δημιουργικότητα. Το ξενοδοχείο προσφέρει εντυπωσιακή θέα στο Κόλπο της Καλιφόρνια (Sea of Cortez). Διαθέτει 72 πολυτελή δωμάτια και μια σουίτα διανθισμένη με σύγχρονη τέχνη, μια τραπεζαρία, μια εντυπωσιακή πισίνα οροφής, ένα εκτενές μενού σπα και ένα υπόγειο στούντιο ηχογράφησης!

2. Sri panwa Residence | Πουκέ, Ταϋλάνδη

Μία εκπληκτική συλλογή από 52 πολυτελείς βίλες με πισίνα, κτισμένες 40-60 μέτρα επάνω από την επιφάνεια του νερού της Θάλασσας Ανταμάν, ένα ξεχωριστό εύρος εγκαταστάσεων και τροπικό σκηνικό, συνθέτουν ένα από τα πιο σαγηνευτικά resort στον κόσμο. Ο διάκοσμος είναι μοντέρνος, προσφέρονται ξεχωριστές υπηρεσίες σπα, λαμπερά σημεία για κοκτέιλ, προσωποποιημένες εκδρομές καθώς και το απόλυτο στην ταϋλανδέζικη και διεθνή κουζίνα.  

3. Hotel Americano | Νέα Υόρκη

Βασισμένο σε μια 10όροφη μεταλλική δομή που παλαιότερα ήταν γκαράζ αυτοκινήτων, το ξενοδοχείο συνδυάζει τις ρίζες της τέχνης του προαστίου Τσέλσι της Νέας Υόρκης στο βιομηχανικό στυλ με τη σικ αισθητική του Μανχάτταν και το σύγχρονο μινιμάλ της Ιαπωνίας.Αποτελεί έργο του μεξικανού αρχιτέκτονα Enrique Norten και του γάλλου σχεδιαστή Arnaud Montigny και προσφέρει τρεις τύπους δωματίων, όλα διαμορφωμένα με πολυτελή φυσικά υλικά και τεχνολογία της τελευταίας λέξης. Το room service καταφθάνει στο δωμάτιο μέσω παραγγελίας από... iPad.

Όλη η συνέχεια εδώ - tornosnews.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ