Story of the day: Εκατομμυριούχος παίκτης του μπέιζμπολ έχει για σπίτι ένα παλαιομοδιτικο βανάκι!

Tα όνειρα του Ντάνιελ Νόρις έγιναν πραγματικότητα όταν υπέγραψε με την καναδική ομάδα μπέιζμπολ Toronto Blue Jays για 2 εκατ. δολάρια, ωστόσο ο 21χρονος δεν οδηγεί σήμερα κάποιο υπερπολυτελές σπορ αμάξι όπως θα περιμένατε, αλλά, αντίθετα, σπίτι του είναι ένα παλαιομοδίτικο βανάκι! 

Η επιλογή του Νόρις έχει προκαλέσει την απορία πολλών... Γιατί ένας νεαρός εκατομμυριούχος αθλητής επέλεξε να ζει σε ένα μικρό βαν; 

«Αφότου υπέγραψα [σ.σ με τους Blue Jays] ήξερα ότι θα αγοράσω ένα βαν Volkswagen. Ήταν το αυτοκίνητο των ονείρων μου. Ο ‘μαλλιαρός’ (το προσωνύμιο του βαν) δεν ήταν καν προς πώληση...» δηλώνει σε συνέντευξή του. Ο Νόρις αγόρασε το «μαλλιαρό» το 2011.

Σύμφωνα με τον νεαρό αθλητή, το βαν τον βοηθά να αποδράσει από την πίεση του πρωταθλητισμού, ο δικός του τρόπος αποφόρτισης πριν μια καινούργια αγωνιστική σεζόν όπου κάθε του κίνηση καταμετράται, καταχωρίζεται και αναλύεται. 

Ο Νόρις έχει ανοίξει λογαριασμό στο Twitter (#vanlife), τον οποίο ανανεώνει συχνά με νέες φωτογραφίες, για όλους όσοι ενδιαφέρονται για τη ζωή του στη φύση με τον «μαλλιαρό». 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ