Αμαλία: H ασύλληπτα καλλονή κόρη της Τζένης & του Πέτρου Κωστόπουλου στην πρώτη της φωτογράφιση!

Για την πρώτη της επαγγελματική φωτογράφηση πόζαρε η Αμαλία Κωστοπούλου, η κόρη του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού. 

Η πανέμορφη κοπέλα, που μοιάζει εκπληκτικά στη μητέρα της, πόζαρε με επαγγελματισμό στο φακό του περιοδικού ”Ηope” με natural fresh look, ακολουθώντας τις επιταγές της μόδας που πλέον είναι προσανατολισμένη στη φρεσκάδα και στα χρώματα και με beauty instructions που στηρίζουν την τάση στο natural και τις εντάσεις που προσδίδουν οι φετινές παλέτες.

Θυμίζουμε πως η Αμαλία προετοιμάζεται για τις σπουδές της σε γνωστό κολέγιο της Αμερικής, όπου θα σπουδάσει, όπως με περηφάνια ανακοίνωσε η μητέρα της Τζένη, μέσα από τον δικό της λογαριασμό στο instagram.

Μάλιστα , η Τζένη Μπαλατσινού βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στα Καλά Καθούμενα» και εκεί μίλησε για τις κόρες της και το ενδεχόμενο να ασχοληθούν με το μόντελινγκ. «Μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν. Αυτό που θεωρώ εγώ καλό για τη ζωή τους είναι ένα καλό πανεπιστήμιο. Το μόντελινγκ για παράδειγμα έχει ένα χρονικό περιθώριο. Η μεγάλη τώρα που πέρασε σε ένα εξαιρετικό πανεπιστήμιο στο εξωτερικό, μπορεί να πειραματιστεί εδώ, όπως με μια φωτογράφηση που έκανε. Έτσι βοηθά στα δίδακτρα του πανεπιστημίου κιόλας» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πηγή: tff.gr

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ