Top Woman η Ειρήνη Σιώτη - Η δημιουργός των ΕSIOT sandals που έχει σκοπό να κατακτήσει την Ελλάδα & το εξωτερικό με τα υπέροχα σανδάλια της!

''Η Ελλάδα της κρίσης μπορεί σίγουρα να σου δημιουργήσει πολλά εμπόδια''. 

''Από την άλλη, όμως, μπορεί και να σε κάνει πιο ευέλικτο και δημιουργικό. Δεν μπήκα, λοιπόν, στη διαδικασία να σκεφτώ αυτήν την πλευρά της Ελλάδας, όσον άφορα στα όνειρα μου. Ούτε καν την περίοδο που πήρα την απόφαση να γραφτώ στην σχολή μόδας, έχοντας, ήδη, στην πλάτη μου τέσσερα χρόνια σπουδών στα οικονομικά. Επέλεξα -όπως έκαναν πολλοί άλλοι- να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό και να πειραματιστώ με τον εαυτό μου. Είμαι της λογικής πως, αν κάτι το αγαπάς, θα βρεις τον τρόπο να το κάνεις, όσες δυσκολίες κι αν συναντήσεις. Οι γυναίκες δείχνουν πολύ ενδιαφέρον για τα ESIOT™, κάτι που αποτελεί κίνητρο για να προσπαθήσω ακόμα πιο πολύ ώστε να τις ευχαριστήσω. Ωστόσο, υπάρχει πλέον ανταπόκριση και από άντρες, καθώς το νέο σχέδιο είναι ιδιαίτερα αγαπητό και από αυτούς''.

Όταν έχεις απέναντί σου μία 26άχρονη που έχει καταφέρει να υλοποιήσει την πολύ ωραία ιδέα της όπως η Ειρήνη Σιώτη, σκέφτεσαι πόσο ωραία θα ήταν αν κάθε κορίτσι έπαιρνε λίγο πιο σοβαρά τα όνειρά του. «Η συμβουλή που θα έδινα στους συνομήλικούς μου είναι να έχουν όνειρα και να σκέφτονται λίγο πιο καινοτόμα και όχι με βάση τη μόδα της εποχής. Από εκεί κι έπειτα, αν έχουν μία ιδέα στην οποία πιστεύουν αρκετά, να την κάνουν πράξη. Να μην περιμένουν να νιώσουν απόλυτα σίγουροι, γιατί αυτό δεν θα έρθει ποτέ και σιγά σιγά η ιδέα και η όρεξη (σημαντικός παράγοντας) θα εξασθενήσουν. Χρειάζεται αυθορμητισμός και λιγότερο ανησυχία για το πώς μπορεί να εξελιχθεί όλο αυτό». 

Τα ESIOT™ τα βρίσκεις στο eshop του www.esiot.gr το οποίο πλέον μιλάει τρεις γλώσσες, αλλά και σε πολλές boutiques ανά την Ελλάδα και το εξωτερικό για τις οποίες ενημερώνεσαι στη στήλη stores του site. 

Πηγή: Madamefigaro.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ