Της κακομοίρας ! Μαλλιοτραβήχτηκαν οι γονείς στο μεγαλύτερο κυνήγι κρυμμένων αυγών: 500 χιλ. αυγά & χάος! (Βίντεο)

Μια μη κυβερνητική οργάνωση για τα θύματα τράφικινγκ είχε την... φαεινή ιδέα να διοργανώσει ένα μεγαλειώδες κυνήγι πασχαλινών αυγών στους χώρους γύρω από το Κογκρέσο της Καλιφόρνια: 500.000 διασκορπισμένα πλαστικά αυγά και χιλιάδες χαρούμενα παιδιά που θα έψαχναν όσα περισσότερα αυγά μπορούσαν για να κερδίσουν γλυκά και δώρα, και στόχος το βιβλίο Γκίνες. 

Αλίμονο όμως: Το εγχείρημα κατέρρευσε στο χάος, επειδή οι διοργανωτές δεν είχαν συνυπολογίσει τον γονικό ζήλο...

Το κυνήγι αυγών έγινε το Σαββατοκύριακο του Πάσχα των Καθολικών στο Σακραμέντο, στους χώρους γύρω από το Κογκρέσο της Καλιφόρνια, με διοργανωτή το ίδρυμα Blue Heart.

Στο κυνήγι εμφανίστηκαν χιλιάδες παιδιά για να πάρουν μέρος. Το πρόβλημα ήταν ότι είχαν έρθει με τους γονείς τους.

Όπως μεταδίδει το CBS Sacramento, κάποιοι γονείς άρχισαν να «βοηθούν» και αυτοί τα παδιά τους στην αναζήτηση. Γονείς άλλων παιδιών που άφηναν μέχρι τότε τα παιδιά τους μόνα τους να βρουν τα αυγά αισθάνθηκαν αναγκασμένοι να παρέμβουν και να ψάξουν κι εκείνοι, ώστε να μην μείνουν τα παιδιά τους παραπονεμένα με ένα άδειο καλάθι. 

Δεν χρειάστηκε πολύ για να εξαφανιστεί το εορταστικό κλίμα: Ο χώρος του κυνηγιού έγινε ένα τεράστια πεδίο γονέων που τασκώνονταν μεταξύ τους ενώ παιδιά είχαν βάλει τα κλάματα με άδεια καλάθια στα χέρια.

Το σχέδιο ναυάγησε, το κυνήγι σταμάτησε και στο τέλος οι διοργανωτές ανέφεραν ότι, μεταξύ άλλων, έφταιγε πως δεν είχαν αρκετούς εθελοντές για να επιβάλουν την τάξη. «Εκ των υστέρων, φαίνεται μάλλον ότι ζητούσαμε πολλά από τους γονείς όταν περιμέναμε να συμπεριφερθούν με ευγένεια» ανέφερε, με εμφανή σαρκασμό, ένας από τους διοργανωτές στην τοπική εφημερίδα Sacramento Bee.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ