Στο νοσοκομείο η Στέλλα Μπεζαντάκου με 70 ράμματα - της επιτέθηκαν 4 σκυλιά ροτβάιλερ!

Στο νοσοκομείο σοβαρά τραυματισμένη κατέληξε η Στέλλα Μπεζαντάκου έπειτα από επίθεση που δέχθηκε από τέσσερα άγρια σκυλιά, ράτσας ροτβάιλερ σε μια φάρμα στην Ανάβυσσο! 

Οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο πως κρατώντας ένα ξύλο προσπάθησε να σώσει το παιδί του συντρόφου της από επίθεση που δεχόταν από το ένα από τα τέσσερα σκυλιά.

Αυτό, όμως, είχε ως αποτέλεσμα να πηδήξουν και τα υπόλοιπα 3 σκυλιά τον φράχτη και να της επιτεθούν εξαγριωμένα. Οι πληροφορίες λένε πως η επίθεση ήταν τόσο άγρια που χρειάστηκε να της κάνουν 70 ράμματα.

Σημειώστε πως η πρώην παίχτρια τηλεριάλιτι, τηλεπερσόνα ασχολείται τον τελευταίο χρόνο με την εκτροφή σκυλιών. Μάλιστα έχει παρακολουθήσει σεμινάρια για την εκπαίδευσή τους και σκοπεύει να πάει στην Γερμανία για να πάρει και πτυχίο. Σε παλαιότερη συνέντευξή της μάλιστα δήλωσε πως «Με τον σύντροφό μου είμαστε μαζί πέντε χρόνια και έχουμε φτιάξει ένα κουκλίστικο σπίτι μέσα σ΄ένα κτήμα στην Ανάβυσσο. Είμαστε συνέχεια μαζί και δεν βαριόμαστε. Κάθε μέρα δίπλα του είναι μια καινούργια εμπειρία για μένα. Νιώθω ότι τον αγαπώ όλο και πιο πολύ και ελπίζω να νιώθει κι εκείνος έτσι για μένα. Πίνουμε το καφεδάκι μας στη φύση, ασχολούμαστε με τα σκυλιά και τις δουλειές του κτήματος, πηγαίνουμε έξω για φαγητό ή ποτό με φίλους. Περνάμε όμορφα».

Πηγή: tff.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ