Αυτός ο "άγγελος" δεν ζει πιά: η 18χρονη πανέμορφη & πρώτη μαθήτρια κηδεύτηκε στον Βόλο (Φωτό)!

Στη γειτονιά των αγγέλων βρίσκεται από προχθές, Δεύτερη ημέρα του Πάσχα, βυθίζοντας στο πένθος τον Αγιο Κωνσταντίνο και το Βόλο ολόκληρο, η 18χρονη Μαρία - Ευγενία Ντάκου. Η άτυχη μαθήτρια προσβλήθηκε από καρκίνο στον εγκέφαλο και έδινε άνιση μάχη για να κρατηθεί στη ζωή εδώ και δύο χρόνια.

Τον δικό της ανείπωτο αγώνα έδινε και η οικογένεια της 18χρονης πάντοτε δίπλα στο πλευρό της όμορφης κοπέλας, η μητέρα της, πρωί, μεσημέρι, βράδυ στη Β’ Παθολογική, όμως δυστυχώς το κορίτσι δεν κατέστη δυνατό να σωθεί.

Τα ξημερώματα εξέπνευσε, σκορπίζοντας ανείπωτη οδύνη στους οικείους της, απέραντη θλίψη στους γιατρούς και το προσωπικό του Νοσοκομείου που βρέθηκαν κοντά της.

Δυστυχώς, η υγεία της άτυχης 18χρονης επιδεινώθηκε την τελευταία εβδομάδα οπότε και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Βόλου και εισήχθη στην Κλινική.

Η 18χρονη Μαρία - Ευγενία είχε όνειρα για τη ζωή. Φοιτούσε στο 8ο Λύκειο Βόλου, ήταν άριστη μαθήτρια και ήθελε να σπουδάσει Αγγλική φιλολογία. Δυστυχώς η επάρατη νόσος «ύπουλα» σταμάτησε αυτή την πορεία πριν από δύο περίπου χρόνια, όταν έγινε η πρώτη διάγνωση ότι έχει προσβληθεί από την επάρατο.

Δύο χρόνια η κοπέλα και η οικογένειά της απευθύνονταν σε Νοσοκομεία στην Αθήνα και το Βόλο, σε Κέντρα Αποκατάστασης. Προχθές άφησε την τελευταία της πνοή σκορπίζοντας θλίψη στους δικούς της ανθρώπους και τον αδερφό της.

Χθες στις 11:30 το πρωί τελέστηκε η κηδεία της στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης, που πλημμύρισε από κόσμο που πήγε να συμπαρασταθεί στην οικογένειά της αυτές τις δύσκολες στιγμές, να χαιρετήσει για τελευταία φορά την όμορφη κοπέλα, την αγαπημένη συμμαθήτρια.

Συγγενείς, φίλοι, καθηγητές και συμμαθητές της Μαρίας είπαν με λυγμούς το στερνό αντίο. Τραγικές φιγούρες ανάμεσα στο πλήθος κόσμου η οικογένεια της 18χρονης, ο πατέρας της και η μητέρα της, ο αδερφός της που δεν μπορούσαν να πιστέψουν τον τραγικό χαμό.

Πηγή: Εφημερίδα Ταχυδρόμος

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ