Για τα μάτια της Ραχήλ Μακρή... άναψαν τα αίματα στο στούντιο της εκπομπής ''Γυναίκες'' - Γιατί λογομάχησαν Καμπούρη - Παπαβασιλείου!

Χαμός έγινε το απόγευμα της Τετάρτης στην εκπομπή "Γυναίκες" ανάμεσα στη Δέσποινα Καμπούρη και στην Έλενα Παπαβασιλείου. Οι δύο γυναίκες καβγάδισαν έντονα με αφορμή τη συνέντευξη και τη φωτογράφηση της Ραχήλ Μακρή στο περιοδικό You.

Οι παρουσιάστριες είχαν διαφορετική άποψη για τη lifestyle αυτή φωτογράφηση και μιλούσαν σε έντονους τόνους. Τα αίματα, όμως, άναψαν κυριολεκτικά, όταν η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από τα βουλευτικά αυτοκίνητα. Η Έλενα Παπαβασιλείου είπε κάτι και η Δέσποινα Καμπούρη της απάντησε με κάπως διδακτικό ύφος "'Ελενα μην είσαι χαοτική". Αυτό έκανε έξαλλη την Παπαβασιλείου που επιτέθηκε λέγοντας «Να σου πω, τώρα χαρακτηρίζεις εμένα κοριτσάκι;».

Η Καμπούρη είπε «δεν θα το σχολιάσω», ενώ η Παπαβασιλείου επέμεινε. "Με λες χαοτική; Μπορώ να σε χαρακτηρίσω και εγώ χιλιάδες πράγματα! Και μπορώ να σου απαντήσω αναλόγως". Χωρίς να θέλει να δώσει περαιτέρω έκταση η Καμπούρη είπε: «Πάμε παρακάτω, η Ελενα μόνη της τσακώνεται». Τη Παπαβασιλείου όμως τίποτα πια δε τη σταματούσε: «Να σου πω, εσύ τσακώνεσαι με όλη τη σόουμπιζ μωρέ», είπε και η Δέσποινα Καμπούρη έμεινε να την κοιτά απορημένη λέγοντας απλώς 'πάμε παρακάτω'...

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ