Αποκλειστικό: Ποιος σας κλείνει πάρτυ στις Πυραμίδες της Αιγύπτου ή εισιτήρια για να δείτε τα Όσκαρς πλάι στην Τζούλια Ρόμπερτς; Ιδού η απάντηση!

Η συνάντησή μου με την κυρία Μπαβέλη ορίστηκε για το απόγευμα της προηγούμενης Πέμπτης. Έχοντας στο νου μου ότι θα συναντήσω μία γυναίκα που θα μου μιλήσει για κάτι που δεν γνωρίζω, κάτι μοναδικό ως υπηρεσία στην Ελλάδα, ήμουν ιδιαίτερα ενθουσιασμένη!

Ο ενθουσιασμός μου διατηρήθηκε έντονος καθώς μπαίνοντας στα γραφεία της εταιρείας, επί της Κηφισίας, σε έναν χώρο όπου αντικατοπτρίζεται αυτό που η εταιρεία αντιπροσωπεύει:Υπέροχη αισθητική σε αντικείμενα καθημερινής χρήσης και εξεζητημένη πολυτέλεια σε μοναδικά σημεία! Αναρωτιόμουν εκείνη τη στιγμή αν αυτό είναι το Quintessentially Lifestyle.

Η κ. Γιώτα Μπαβέλη δεν άργησε να έρθει κοντά μου για να αποσαφηνίσει κάθε μου απορία- Ιδού μερικά σημεία της συνέντευξης της για να πάρετε μία πρώτη γεύση : 

  • Το Quintessentially Lifestyle είναι ενα ιδιωτικό club μόνο για μέλη με υπηρεσίες concierge και lifestyle management - δραστηριοποιείται σε 60 πόλεις στον κόσμο
  • παρέχει στα μέλη του πρόσβαση σε ένα ασυναγώνιστο πακέτο αποκλειστικών προνομίων, ειδικών τιμών και πολυτελών υπηρεσιών 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο.
  • Στην εταιρεία μιλούνται παγκοσμίως πάνω από 30 γλώσσες,πάνω από 1.500 Lifestyle managers!
  • κλείσαμε τις Πυραμίδες της Αιγύπτου για ένα ιδιωτικό πάρτυ, αλλά επίσης φροντίσαμε να εκδοθούν διαβατήρια και για κατοικίδια
  • Quintessentially Ambassadors υπήρξαν οι Annie Lenox, Mick Jagger, Paris Hilton, Woody Allen.

 

 

Λίλη Αγγελοπούλου: Τι ακριβώς είναι το Quintessentially Lifestyle club;

ΓΜ: Το Quintessentially Lifestyle είναι ένας ολόκληρος κόσμος! Eίναι ένα παγκόσμιο ιδιωτικό club μόνο για μέλη με υπηρεσίες concierge και lifestyle management. Με οδηγό την έμπνευση και την καινοτομία και ευνοημένο από ένα πρωτόγνωρο δίκτυο προμηθευτών και συνεργατών, το Quintessentially Lifestyle παρέχει στα μέλη τουπρόσβαση σε ένα ασυναγώνιστο πακέτο αποκλειστικών προνομίων, ειδικών τιμών και πολυτελών υπηρεσιών, ειδικά διαμορφωμένων, ώστε να ταιριάζουν σε οποιοδήποτε τρόπο ζωής. Σχολιάστηκε από τους Financial Times ως η αυτοκρατορία της εκπλήρωσης των επιθυμιών! Επιθυμίες και ανάγκες οι οποίες μπορούν να αφορούν στην προσωπική αλλά και επαγγελματική ζωή των μελών, ξεκινώντας από κάτι πολύ μικρό έως κάτι ιδιαίτερα σημαντικό και δύσκολο.

Λ.Α: Πότε ιδρύθηκε και σε ποιες χώρες έχει γραφεία; 

ΓΜ: Ο Ben Elliot, ο ιδρυτής του Quintessentially Lifestyle, το 2000 είχε μια ιδέα: να δημιουργήσει μια εταιρία στο Λονδίνο, η οποία  θα προσφέρει υπηρεσίες concierge στους φίλους και γνωστούς του που έμεναν μόνιμα στο Λονδίνο ή σε όσους το επισκέπτονταν συχνά και δεν είχαν κάποια Personal Assistant, η οποία θα τους βοηθούσε να αποκτήσουν πρόσβαση σε περιζήτητους χώρους της πόλης... Κάπως έτσι λοιπόν γεννήθηκε η εταιρεία η οποία ονομάστηκε Quintessentially Lifestyle! Σήμερα, δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 60 πόλεις στον κόσμο, όπως Νέα Υόρκη, Χονκ Κονγκ, Ντουμπάι, Μόναχο, Παρίσι, Μόσχα, Μπουένος Άιρες, Παναμά, Σανγκάι, κ.α, και είναι σε θέση να εξυπηρετεί τα μέλη του με τρόπο με τον οποίο καμία άλλη υπηρεσία concierge στον κόσμο δεν μπορεί, 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο. Στην εταιρεία μιλούνται παγκοσμίως πάνω από 30 γλώσσες, από περισσότερους από 1.500 Lifestyle managers!

Στην Ελλάδα και την Κύπρο, μπορεί κανείς να βρει τον προσωπικό του Lifestyle Manager στο Quintessentially Hellas, από το 2007. Μία πλήρως ενημερωμένη δυναμική ομάδα, είναι διαρκώς έτοιμη να προσφέρει άριστη εξυπηρέτηση και να δημιουργήσει καθημερινά μοναδικές εμπειρίες! Στο Quintessentially Hellas με περηφάνια δηλώνουμε ικανοί να διεκπεραιώσουμε με ταχύτητα και εχεμύθεια κάθε είδους αίτημα. Εγώ προσωπικά αλλά και όλη η ομάδα μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος για την ποιότητα σε οτιδήποτε καταπιανόμαστε και δεσμευόμαστε για αυτό απέναντι στα μέλη μας.

Λ.Α: Τι είδους αιτήματα λαμβάνετε από τα μέλη σας; 

Γ.Μ: Η αλήθεια είναι ότι έχει αρχίσει να δημιουργείται ένας μύθος γύρω από τα αιτήματα των μελών του Quintessentially - κάποια από αυτά είναι ιδιαίτερα εκκεντρικά. Υπάρχουν κάποια μέλη που προσπαθούν να ικανοποιήσουν τις πιο παράξενες επιθυμίες τους, αφού ξέρουν ότι το Quintessentially θα τα καταφέρει. Για παράδειγμα κλείσαμε τις Πυραμίδες της Αιγύπτου για ένα ιδιωτικό πάρτυ, αλλά επίσης φροντίσαμε να εκδοθούν διαβατήρια και για κατοικίδια! Πάντως, η πλειονότητα των μελών μάς αξιοποιεί για καθημερινά πράγματα: Για να τους κλείσουμε εστιατόριο, να τους οργανώσουμε ένα event ή ένα ταξίδι, να τους βοηθήσουμε να βρουν συνεργάτες και, γενικά, να τους βοηθήσουμε να εμπλουτίσουν τη ζωή τους με εμπειρίες. 

Λ.Α: Ποια είναι η καθημερινότητα ενός Lifestyle manager; 
 

ΓΜ: Η ομάδα του Quintessentially Hellas εξυπηρετεί τα μέλη της με έναν βιωματικό τρόπο. Τι εννοώ με αυτό: Προσπαθούμε σε οποιαδήποτε πρόταση κάνουμε προς τα μέλη μας σχετικά με το αίτημά τους, να πρόκειται για κάτι μοναδικό και ιδιαίτερο. Προσπαθούμε να 'μπούμε στα παπούτσια' του μέλους και να αναλογιστούμε τι θα ήταν αυτό που θα το εξέπληττε και θα μεταμόρφωνε το απλό αρχικό δικό του αίτημα σε εμπειρία ζωής! Πχ. Για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου το σύνηθες και αναμενόμενο θα ήταν να στείλει κάποιος στη σύντροφό του ένα μπουκέτο κόκκινα τριαντάφυλλα. Εγώ προσωπικά λατρεύω τα τριαντάφυλλα, αλλά ως άνθρωπος που γνωρίζω και ενστερνίζομαι τη φιλοσοφία του Quintessentially θα εξασφάλιζα για το μέλος μου την τελευταία σειρά εσωρούχων της Victoria Secret να αποσταλεί στο σπίτι της συντρόφου, καθώς και ένα μικρό αεροπλάνο το οποίο με πανό θα μεταφέρει στον αέρα ένα όμορφο μήνυμα αγάπης!

Σε γενικές γραμμές οι  managers του Quintessentially αξιοποιούν καθημερινά την εμπειρία και το δίκτυο των επαφών όλων των γραφείων ανά τον κόσμο, ώστε οι προτάσεις τους προς τα μέλη να εμπεριέχουν ότι καλύτερο και πιο  επίκαιρο συμβαίνει τη δεδομένη στιγμή ανά τον κόσμο. Κατά τον ίδιο τρόπο, η δική μας ομάδα ενημερώνεται για το τι συμβαίνει στην Αθήνα αλλά και την Ελλάδα γενικότερα, ώστε αυτή η γνώση να περνάει στα μέλη μας αλλά και στα μέλη σε όλο τον κόσμο. 

Λ.Α: Τι έχουν πει τα μέλη του Quintessentially Lifestyle για την όλη εμπειρία που έχουν ζήσει;
 

ΓΜ: Χαρακτηριστικά μέλος μας είπε ότι είμαστε 'θεόσταλτοι'  για ανθρώπους όπως ο ίδιος, ο οποίος δεν έχει καθόλου ελεύθερο χρόνο, ενώ κάποιος άλλος χαρακτήρισε τις υπηρεσίες μας εντυπωσιακές! Το πιο σημαντικό όμως για εμένα είναι ότι τα μέλη μας αναγνωρίζουν την εργατικότητα και την αφοσίωση των manager τους, καθώς και το τι μπορούν να επιτύχουν μέσω του Quintessentially και συνεχίζουν να είναι κοντά μας επί σειρά ετών.

Λ.Α: Υπάρχουν άνθρωποι που ενστερνίζονται την φιλοσοφία του Quintessentially Lifestyle club ως ambassadors; Ποιοι είναι αυτοί;
 

ΓΜ: Παγκοσμίως το Quintessentially Lifestyle εκπροσωπούν ως ambassadors άνθρωποι από χώρους όπως των επιχειρήσεων, της μόδας, των sports, της τηλεόρασης, κ.α. Γνωστοί Quintessentially Ambassadors υπήρξαν οι Annie Lenox, Mick Jagger, Paris Hilton, Woody Allen. 

Λ.Α: Το Quintessentially Lifestyle είναι ένα διεθνές club, όμως στην Ελλάδα το τελευταία χρόνια υπάρχει ο παράγοντας κρίση. Πώς έχει επηρεάσει αυτό τη στρατηγική του Quintessentially Lifestyle αλλά και το ίδιο το club; Προσφέρετε ενδεχομένως περισσότερα πράγματα; Έχετε κάνει μειώσεις στους managers σας;

ΓΜ: Πολύ ωραία η ερώτησή σας, γιατί μου δίνει την ευκαιρία να πω κάτι ιδιαίτερα σημαντικό: Το Quintessentially Lifestyle είναι μία υπηρεσία που ενώ ακούγεται luxurious, έχει παρόλα αυτά δυνατότητα χρήσης σε καθημερινά απλά πράγματα. Μπορεί κάποιος δηλαδή, όντας ο ίδιος ή ακόμη και η εταιρεία του μέλος μας, να εξοικονομεί χρήμα και χρόνο. Αυτό είναι ένας σοβαρός λόγος για τον οποίο πολύ επιλέγουν να συνεργάζονται με εμάς: μέσα από τις περίπου 40.000 συνεργασίες ανά τον κόσμο, έχουμε εξασφαλίσει καλύτερες τιμές αλλά και πολλά προνόμια σε πολλούς προμηθευτές, όπως παγκόσμιες αλυσίδες ξενοδοχείων, αεροπορικές εταιρείες, κοσμηματοπωλεία, οίκους μόδας, κ.α. Τα μέλη μας λοιπόν, κάνοντας σωστή χρήση του membership τους, όχι μόνο αποσβένουν πολύ γρήγορα το κόστος της συνδρομής τους αλλά εξοικονομούν και χρήματα.
Έτσι, στο πλαίσιο της κρίσης τα τελευταία χρόνια, θα έλεγα ότι δεν υπήρξαν ιδιαίτερες 'απώλειες' μελών, παρά μόνο όσων δεν αξιοποίησαν σωστά τα πλεονεκτήματα που τους παρέχονται μέσω ημών. 

Ευτυχώς τα μέλη μάς απασχολούν τόσο πολύ καθημερινά, που δεν υπήρξε ποτέ η σκέψη να περιορίσουμε των αριθμό των managers μας. Αυτό που σίγουρα κάνουμε περισσότερο, είναι να προσπαθούμε να βρίσκουμε πάντα για τα μέλη μας τις καλύτερες και τις πιο συμφέρουσες λύσεις για αυτούς! Αυτή άλλωστε είναι και η φιλοσοφία μας: να προσφέρουμε στα μέλη μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ότι καλύτερο έχει να προσφέρει η ζωή! Το Quintessentially Lifestyle  είναι το διαβατήριο για όλα αυτά!

Το site του Quintessentially Lifestyle Club

Who is Who 

Η κα Γιώτα Μπαβέλη έχει πολυετή εμπειρία στις δημόσιες σχέσεις, το μάρκετινγκ και την ανάπτυξη επιχειρήσεων. Εργάσθηκε για πολλά χρόνια στο Χρηματιστήριο Αθηνών, το Σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων, καθώς και σε άλλες επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Σπούδασε Διεθνείς και Ευρωπαϊκές, Οικονομικές & Πολιτικές Σπουδές και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στη Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Επιμέλεια: Ειρήνη Νικολοπούλου

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ