Zευγάρι ανακάλυψε μέσω Facebook ότι το παιδί που πρόσεχαν είχε απαχθεί!

O John Truong και η σύζυγός του πρόσεχαν τον τελευταίο καιρό ένα δίχρονο παιδάκι χωρίς να γνωρίζουν όμως ότι έχει πέσει θύμα απαγωγής.
 

Η αποκάλυψη έγινε χάρη στο Facebook και τις ειδοποιήσεις. Το αγοράκι είχε απαχθεί από το σπίτι του στην Ουάσινγκτον από την αδελφή του άνδρα, η οποία τους νωρίτερα τους είχε ζητήσει να το προσέχουν.

Όταν το ζευγάρι ανακάλυψε την αλήθεια κάλεσε την αστυνομία που επιβεβαίωσε τα στοιχεία του παιδιού και συνέλαβε τη γυναίκα που φαίνεται αν εμπλεκόταν στην απαγωγή του.

  
Η γυναίκα είχε συνεργαστεί με τη γιαγιά του παιδιού για να το απαγάγουν από το σπίτι του λίγες ημέρες νωρίτερα, αφού πρώτα ακινητοποίησαν τη μητέρα του με όπλο ηλεκτρικής εκκένωσης και την έκλεισαν στο γκαράζ του σπιτιού.
Η μητέρα δήλωσε την εξαφάνιση του παιδιού στην αστυνομία, που οργάνωσε ηλεκτρονική καμπάνια για την εύρεσή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

"Έπαιρνα το πρωινό μου όταν ξαφνικά είδα την ειδοποίηση για το χαμένο παιδί που έμοιαζε εκπληκτικά με εκείνο που κοιμόταν στο κρεβάτι και τότε κάλεσα την αστυνομία", δήλωσε ο Truong.

Πηγή: dailymail.co.uk

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ