Έκαψε ζωντανή την 25χρονη σύζυγό του επειδή δεν είχε μείνει έγκυος μετά από 3 χρόνια γάμου - βοήθησε κι ο πατέρας του‏!

Ένας άνδρας κυριευμένος από οργή έκαψε τη σύζυγό του επειδή δεν είχε καταφέρει να μείνει έγκυος μετά από τρία χρόνια γάμου. 
 

Η άτυχη Σαμπάνα Μπίμπι, 25 ετών, επέστρεψε σπίτι της αφού επισκέφθηκε την αδελφή της χωρίς να το γνωρίζει ο σύζυγός της. Εξοργισμένος εκείνος και ο πεθερός της την χτύπησαν, της έριξαν βενζίνη και της έβαλαν φωτιά. 

Ο αδερφός της 25χρονης ενημέρωσε τις αρχές ότι σύζυγός της Σαμπάνα την χτυπούσε συχνά επειδή δεν είχε καταφέρει να κάνει παιδιά έπειτα από τρία χρόνια γάμου. 

Ο διοικητής της αστυνομίας Ράι Ζάμιρ-ουλ-Χακ δήλωσε «Συλλάβαμε τον σύζυγο και τον πεθερό της νεαρής γυναίκας και τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ανθρωποκτονία και τρομοκρατία».

Η νεαρή γυναίκα υπέστη εγκαύματα στο 80% του σώματός της και υπέκυψε στο νοσοκομείο όπου είχε μεταφερθεί. 

Στο Πακιστάν οι γάμοι γίνονται συνήθως με προξενιό. Στην περίπτωση μάλιστα που δεν υπακούν τις εντολές των αντρών τους θεωρείται ότι «ατιμάζουν» την οικογένειά τους. 

Για «εγκλήματα τιμής» έχουν δολοφονηθεί από το 2008 πάνω από 3.000 Πακιστανές. Οι φόνοι αυτοί συνήθως παραμένουν ατιμώρητοι, παρά τη νέα νομοθεσία που προβλέπει αυστηρές ποινές για τέτοιου είδους εγκλήματα. 

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ