Αιμιλιανός Σταματάκης: Η σοβαρή ασθένεια του συμπρωταγωνιστή της Άννας Βίσση

Πέρασε δύσκολη εφηβεία και η καλλιτεχνική του φύση τον ώθησε να κλειστεί στον εαυτό του. Αν έχετε δει τις «Καμπάνες του Εντελβάις» θα συμφωνήσετε ότι ο νεαρός ηθοποιός, Αιμιλιανός Σταματάκης παίζει τον... εαυτό του στην ροκ όπερα του Καρβέλα!

Ο συμπρωταγωνιστής (και φήμες λένε δεσμός) της Άννας Βίσση, Αιμιλιανός Σταματάκης αποκαλύπτει στο περιοδικό «ΕΓΩ» την πάλη του με την κατάθλιψη και το σοβαρό πρόβλημα υγείας που πέρασε.

Διαβάστε αποσπάσματα από την ενδιαφέρουσα συνέντευξη:

Ποιο είναι το πιο σκληρό πράγμα που βίωσες τα χρόνια που ήσουν ουσιαστικά μόνος σου;

«Έτυχε να αντιμετωπίσω ένα πρόβλημα υγείας μόνος μου».

Πόσο σοβαρό ήταν;

«Κινδύνευσε η ζωή μου με θέματα υγείας που ευτυχώς ξεπέρασα. Συνέβη μια φορά στα 20 και μία στα 23 μου. Έκανα εισαγωγή στο νοσοκομείο και για ένα χρόνο ζούσα σαν παππούς. Έπρεπε να είμαι χαλαρός, να μην κάνω πράγματα. Είχα την ατυχία να αντιμετωπίσω μια σοβαρή ασθένεια, αλλά και την τύχη να μην μου αφήσει κάτι. Μια ίωση χτύπησε ένα ζωτικό μου όργανο»
 

Πόσο δύσκολο ήταν αυτό το διάστημα;
 

«Πολύ. Δεν μπορούσα να ζήσω ελεύθερα όπως πάντα. Έπρεπε το σώμα μου να είναι σε μια πολύ ήρεμη κατάσταση, να μη ζορίζομαι. Δεν μου επιτρεπόταν να κάνω φυσιολογικά πράγματα, αυτονόητα. Έπρεπε να προσέχω τα πάντα».

Ποιος γεγονός άλλαξε τη θεώρηση της ζωής σου;

«Όταν ήμουν στο νοσοκομείο, δίπλα μου πέθαινε ένας άνθρωπος. Άκουσα αυτό το κλασσικό βόμβο των μηχανημάτων από το μόνιτορ της καρδιάς που σταμάτησε, φώναξα όσο πιο γρήγορα μπορούσα τις νοσοκόμες και ήρθαν άμεσα οι γιατροί και τον επανέφεραν με ηλεκτροσόκ. Ήμουν παρατηρητής της λεπτής γραμμής ανάμεσα στη ζωή και το θάνατο».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ